2777
2789

پارسال قبل انتخاب واحدم تو حرم تو مشهد یه خانومی رو دیدم تو حیاط حرم نزدیک ما نشسته بود بعد یکم با من صحبت کرد که چن سالته چی می خوای بخونی منم گفتم پرستاری دوس دارم ولی نمیدونم چی قبول میشم گف نه پرستاری واسه تو خوب نیس تو ظریفی حیفه برو مهندسی پزشکی بخون تو بیمارستان کارشون راحت تره خودش پرستار بازنشسته بود بعدش دیگه من انتخاب رشته رفتم پیش مشاور اونم اول پیراپزشکی ها و پرستاری هارو برام زد آخرا مهندسی هارو منم همون پرستاری رو قبول شدم باز امسال رفته بودم کلینیک یه پرستار اونجا تارشته منو فهمید گف و اگه برات مقدوره انصراف بده برو مهندسی پزشکی بخون گفتم آخه چرا همشون بیکارن این رشته ها بعد پرستاری رتبه بهتری میخواد چرا من با رتبه بهتر رشته پایین تر برم بعد گف مهندسی پزشکی استخدامیش بده ولی به طور مجزا خودت بخوای کار کنی خوبه درآمدش می تونی واردات کنی زیاده من با یه مشاور مشورت کردم گف اینجا کار نیس  مهاجرتشم بده ولی الان گیج شدم میگم چرا دو نفر که اتفاقی تو زندگیم دیدم باید یه توصیه بهم بکنن نکنه این یه نشونه و راهنما واسه زندگیم باشه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر. استادهای ما هم میگفتند برید تغییر رشته بدید. پرستاری هم نبودیم.میری هم از پرستاری می مونی هم مه ...

آره اون مشاورم گف مهندسی پزشکی اینجا کار نیس مهاجرتم  نداره این رشته 

ولی آخه استادم نگف که اون خانومه و آقاهه گفتن

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
بچسب به همون پرستاری مردم زیاد از این حرفا میزنن تو مهندسی پزشکی شغل نیست اگه آزادم بخوای کار کنی هز ...

یعنی واردات ایناش خیلی هزینه می خواد؟

آره بابا الان یه سالشم خوندم

یعنی واردات ایناش خیلی هزینه می خواد؟آره بابا الان یه سالشم خوندم

اره دنگ و فنگ داره باید مجوز بگیری شرکت تاسیس کنی پول کلان میخواد پرستاری درست شیفت داره ولی خیالت راحت درست تموم شد میری طرح بعد اونم میری بیمارستان دستت تو جیب خودت  ول کن حرفهای این جماعت 

عزیز اون دو نفر خودشون پرستار بودند. اگه بد بود چرا خودشون موندند؟

بله پرستار بودن

آخه خانومه دیگه بازنشسته شده بود اون آقاهه هم زده بود تو کار واردات وسایل پزشکی ولی می گف دنبال یکیم که مدرک مهندسی پزشکی داشته باشه برای کارش نیاز بود انگار

بله پرستار بودنآخه خانومه دیگه بازنشسته شده بود اون آقاهه هم زده بود تو کار واردات وسایل پزشکی ولی م ...

مردها ریسک پذیرترند. بعد اون بعد از سالها کار کردن الان پول داره رفته توی کار واردات. شما موقعیت مالی اون رو نداری. اون به مهندسی که استخدام کنه نمی دونی چقدر قراره بده.

باز هم خودت می دونی.

من اینجا زیاد تاپیک دیدم که اطرافیان و دوست و اشنا یه جوون رو از رشته خاصی منصرف می کنند. حس خوبی ندارم.

باز هم با بزرگترهات مشورت کن.

ترنج