2777
2789

سالی که همسرم اومد خاستگاری گفت امسال وکالت قبول میشم مدرکش بالا بود منم قبول کردم و عقد کردیم بعد از عقد نتایج اومد قبول نشد دوران عقد دوباره سرکار نرفت و ازمون داد ولی خیلی ریلکس بود جوری که میرفت کتابخانه زنگ میزد ۳ ساعت صحبت میکرد

دم ازمون مهمونی میرفت اونموقع من میگفتم لابد خودش برنامه داره و قبول نشد

امسال عروسی کردیم دوباره سرکار نمیره و من خودم حقوق دارم برای خرج خودم و خودش هم درامد محدود داره از جایی سرمایه گذاری کرده و من واقعا اذیت میشم چون خونه پدرم خیلی شرایط خوبی داشتم و عادت ندارم

عییین مامانا شدم در برابر بچه دبیرستانیشون همش میگم بخون مدام حرص میخورم ولی خیلی ریلکسه 

دیگه واقعا موندم چیکار کنم هرچی میگم بیخیال باشم برام سخته چون نه سفر میریم نه با خیال راحت مهمونی نه میگم جایی برسوندم نه میگم کار خونه کمکم کنه که بتونه مطالعه کنه

همش استرس دارم نکنه قبول نشه خودش هم اعتماد به نفس کاذب داره فکر کنم نمیدونم چطوره درکش نمیکنم 

میشه بگید چیکار کنم شده کابوس برام این موضوع

الان همسر من وکیله مگ ب قبولی وکالت تا تجربه کسب نکنی تا زمان نگذره تا پدر پولدار پشتش نباسهدبیخودیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان همسر من وکیله مگ ب قبولی وکالت تا تجربه کسب نکنی تا زمان نگذره تا پدر پولدار پشتش نباسهدبیخودیه

پدر پولدار پشتش هست فقط قبول شده همه چی درست میشه 

خودش نمیدونم چرا اینطور میکنه 

البته پدرش برای زندگیش کمکش نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه.   چند سالیه که زیاد میگیرن 

دو تا دختر تو فامیلمون قبول شدن. من انگشت به دهان شدم.   یکی که رشتش چیز دیگه بود رشته دوم آزاد حقوق خوند همون اول قبول شد یکی هم کلا دنبال دوست پسر و ولگردی بود رفت یه دانشگاه آزاد داغون.    همون سال اول قبول شد 

عجیبه. چند سالیه که زیاد میگیرن دو تا دختر تو فامیلمون قبول شدن. من انگشت به دهان شدم. یکی که رش ...

اونا میخونن این نمیخونه مشاور هم گرفته تایمی که تلفن صحبت میکنه و غذا میخوره هم با ساعت مطالعش حساب میکنه به مشاورش میگه 

تنها راهش این بود علاج واقعه قبل از وقوع باید میکردی حالا که شده باید همینو ادامه بدی تو چطور قبول ک ...

بهم قول داده بود ....

منم ساده خاستگارای خوبمو ول کردم...

واقعا من خودم شخصا درامد مرد خیلی برام مهم نیست اما سرکار نرفتن و تلاش نکردن و خرج همسرشو مدادن خیلی سخته ادم ناخوداگاه حرص میخوره منم همچین خاستگاری داشتم اخرش از بیکاری رفت نظام میگفت حقوقم خوب میشه و امکانات و …میدن ولی همین نیست از سرباز وظیفه ماهی ۵میلیون حقوق شروع میکنن تا چندبن سال اینده مگه به جایی برسن 

وکالتم همینه قبول بشه که سریع نمیتونه کار بگیره درامد بالا داشته باشه تجربه و سابقه و پختگی  میخواد باید بره کار دیگه فعلا که زندگیشو بچرخونخ حداقل

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

واقعا من خودم شخصا درامد مرد خیلی برام مهم نیست اما سرکار نرفتن و تلاش نکردن و خرج همسرشو مدادن خیلی ...

بازم میوفته جلوتر 

بهتر از اینه هرسال ازمون بده 

بهم قول داده بود ....منم ساده خاستگارای خوبمو ول کردم...

ببین تو قانون کارما 

و یا قانون عکس العمل  انسان هرچی مصببت میبینه از ناحیه اشتباهه خودشه 

پس کسی را مقصر ندون جز شماتت به خودت کن و تجاربت رو ذخیره در اینده خودت  بکن 

مشورت برای چی میگند خیلی خوبه 

میومدی همینجا میگفتی اخه یکی مثل بنده پیدا میشد که روی دستت بزنه و تو را منع کنه 

مشاوراعظم پس برای چی اینجاست 

برای همین دردها و بدبختیاست دیگه ابجی