2777
2789
عنوان

بچه ها تا زندگی سالم نساختین تا پول ندارین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 47 پست
هر آدمی تو زندگی حسرت هایی دارهکسی که مرفه ترین زندگی رو هم داشته باشه توقع یک پله بالاتر رو دارهاگر ...

بحثمون بی فایدس وقتی درکی از حرفای هم نداریم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنظر من ی  مقداری باید باشه برا خرج شیرخشک پوشک و مدرسه و ...

ولی اینک بخای از الان ماشین و خونه شو بزاری کنار واقعا با عقل جور در نمیاد از کوجا معلوم بزاری کنار و بعدا داشته باشی بدیش هزاراتفاق ممکنه بیفته

یا از کوجا معلوم الان نداری و تو پیری داشته باشی بدی ولی دیگ بچه نداشته باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده ای که امنیت مالی نداره چطور میخواد شغل خوب داشته باشه برای اموزش مهارت داشتن نیاز به پول میخ ...

شما دارید راجع به گدا ها حرف میزنید که الحمدلله تو ایران درصد کمی دارن. البته چون جمعیت ایران زیاده، تعدادشون زیاد میشه ولی درصدشان کمه.

اکثر مردم متوسط هستن

هرروز گوشت و ماهی نمیخورن ولی تو هفته میخورن یکی دو بار

هرررر اسباب بازی ای نه ولی برای بچه شون اسباب بازی میخرن 

کلاس فوق برنامه میفرستن بچه شونو 

حالا شاید بالاشهر نشین نباشن یا سالی یه بار مسافرت برن فقط 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بچه شما میشه بچه ای که درآینده باید کونش پاره بشه تازندگی معمولی واسه خودش بساز ...

اتفاقا انقدر گرگ و زبل و خودساخته میشن انقدر فهمیده و با درک میشن البته اگر بخاطر فقر فرهنگی عقده ای نشن 

بنظر من ی مقداری باید باشه برا خرج شیرخشک پوشک و مدرسه و ...ولی اینک بخای از الان ماشین و خونه شو ب ...

منظور اسی این نیست که بزاری کنار که،هرچند بزاری که بهتره

ولی باید مطمئن باشی در آینده میتونی براش بگیری!

بنظر من ی مقداری باید باشه برا خرج شیرخشک پوشک و مدرسه و ...ولی اینک بخای از الان ماشین و خونه شو ب ...

اون خونه و ماشینو آدم نگه داره برای سر پیری که ناتوان شد بچه ها بخاطر اونم که شده هوای پدر مادرشونو داشته باشن 😁

درک نمی‌کنم جدی...انقدر مهمه مال و اموال؟ کودکی که اسباب بازی های لوکس نداره نمی‌تونه بچگی کنه؟ یا ن ...

عزیزم توی جامعه ی امروز مال و اموال حرف اول رو میزنه تو حتی واسه ی نفس کشیدنتم باید مال و اموال داشته باشی چه برسه به چیزای دیگه،شما وضع مالیتون باید در حد و اندازه ای باشه که بچتون در حد متعادل عروسک و چیزای مختلف داشته باشه کسی نگفته یه کامیون که!

بچه پول و امکانات میخوادامااااا بیشتر از اون، مادر مهربون و با حوصله میخوادبابای با شخصیت و پایه میخ ...

ما داریم میگیم طرف نون و آب نداره واسه بچش بعد میره بعدیم میاره ،مادر مهربون و بابای با شخصیتی که شما میگین هم قرار بدین توی وضعیت فقر ببینم همین نظر رو دارین یا نه

شما دارید راجع به گدا ها حرف میزنید که الحمدلله تو ایران درصد کمی دارن. البته چون جمعیت ایران زیاده، ...

چقد بی ادبی  بی نزاکت  یکی همین که اعصاب و وقت باید مادربزاره واسه تربیت بچه اش تا بدونه چه کلمه ای رو نباید استفاده کنه چه کلمه ای رو باید استفاده کنه !

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما داریم میگیم طرف نون و آب نداره واسه بچش بعد میره بعدیم میاره ،مادر مهربون و بابای با شخصیتی که شم ...

اککککثر مردم میتونن در حد متعادل امکانات برا بچه شون فراهم کنن 

اون که نون و آب هم ندارن ، درصد خیلی کمی هستن تو جامعه 

درصورتیکه توصیه به بچه نیاوردن، بین اککککثریت مردم جامعه رواج داره.

دلیلی هم که من اینجا و جاهای دیگه دیدم، نون و آب نداشتن نیست. 

دلیلشون اینه که پس فردا جهاز و خونه و ماشین بتونی فراهم کنی براشون!!!