2777
2789
عنوان

چقد بده کاربر قدیمی ام اه

147 بازدید | 11 پست

منم که اصلا دهنم چفت و بست نداره خداروشکر هر اتفاق گوهی تو زندگیم بوده تاپیک زدم از بعضی‌تاپیکام پشیمونم ولی چون گاهی میام سایت یادم می‌ره بدم نی نی یار پاک کنه اونم ک با هزار تا منت و وقت ناهار و صبحونش یدونه به زور پاک کنه چند وقت پیش ی کاربر بد حرفی بهم زد بی دلیل از تاپیکای چند سال پیشم!!! کاش منم دروغ میومدم می‌نوشتم و داستان تعریف میکردم اشتباه کردم زندگیمو نوشتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نمیتونی کاربری جدید بسازی؟؟

من یکی از دلایلی تاپیک نمیزنم همینه😅

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بی‌شعور ها تو سایت زیاده گیر منم افتاده ،بی خیال

اره زیاد به پستم خوردن زیاد هم حرف شنیدم ولی دیگ حرفای این کاربر خیلی زشت بود هیچوقت نمیبخشمش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نمیتونی کاربری جدید بسازی؟؟من یکی از دلایلی تاپیک نمیزنم همینه😅

ساختم یک چندتایی بعضیاشون تعلیق شد بعضیا فراموش کردم آخه مداوم نیستم مثلا میبینی یهو میرم چند ماه نیستم فقط این چون با شماره اصلی خودم هست خاطرم مونده 

اره زیاد به پستم خوردن زیاد هم حرف شنیدم ولی دیگ حرفای این کاربر خیلی زشت بود هیچوقت نمیبخشمش

خاک برسرشون بعضیا اینجا یه جوری بی چاک و دهن هستن انگار پدر و مادر بالا سرشون نبوده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چقدر تاپیک زدی چند سال زمان لازمه همه رو حذف کنی

یروز حضوری میرم دفتر نی نی سایت میگم پاکش کنین

نی نی سایت انگار گروگان گرفته 

اینا این همه تبلیغ میکنن جالبه هنوز به ذهنشون نرسیده پول بگیرن برای حذف تاپیک ها 

اینم احتمالا به خاطر اینکه میخوان تو سرچ گوگل بمونه بازدید سایتشون پایین نیاد

نی نی سایت انگار گروگان گرفته اینا این همه تبلیغ میکنن جالبه هنوز به ذهنشون نرسیده پول بگیرن برای حذ ...

فکر خوبیه که پول بگیرن چون من حاضرم پول بدم

خاک برسرشون بعضیا اینجا یه جوری بی چاک و دهن هستن انگار پدر و مادر بالا سرشون نبوده

پریشب یه کاربری لو رفت که کاربری دوم کاربریه که خیانت زن شوهر دارو عادی میکنه و حسابی شستیمش تاپیک ترکید مثل عقده ای رفته بود تاپیکارو میگشت ببینه من کجا پست گذاشتم لایک میکرد 

حقیقتا ناراحتش شدم کاش میشد برای هر لایکش پول بدم بهش از این ذلالت خلاص بشه 

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️