2777
2789
عنوان

بچه ها تا زندگی سالم نساختین تا پول ندارین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 47 پست
مادر پدر از کجا باید بدونن کودکی که به دنیا میاد در آینده سطح توقع اش چقدره؟ همه به نیاز های زندگی و ...

اگه زندگیشون خوب نیست بچه نیارن مگه نمیگی بعدا خوب میشه پس اول خوب بشه بعد بچه بیارن . مگه عقیمن خوب اول زندگی بسازن

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم اگه اعتراضی کرد به زور بهش میخوان تحمیل کنن زندگیت خوبه و ناشکری مثل پدر و مادرای قدیمی

تازه اگه وضع مالی خودش بهتر شده باشه 

نباشه انتظار دارن بچه واسشون بسازه 

با دنیا پیشرفت کرده قریم نیس که کسی چیزی ندونه دهه هفتاد به بعد نباید احساسی و از روی دهن بینی بچه دار بشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درک نمی‌کنم جدی...انقدر مهمه مال و اموال؟ کودکی که اسباب بازی های لوکس نداره نمی‌تونه بچگی کنه؟ یا ن ...

ن نمیتونه منم حرف شما رو درک نمیکنم الزامی به داشتن ی عالمه اسباب بازی و لباس نیس اما الزام هست به جای کهنه بستن  مای بی بی خوب استفاده کرد تو نوجونی باید بهترین کلاسا واسه ادامه تحصیل ثبت نام کرد واسه آینده اش باید بهترین شغل رو داشت مگر اینکه بخوای بچه ات حمال بشه 

حداقل هفته ای ی بار غذا گوشتی بخوره  و ماهی بخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن نمیتونه منم حرف شما رو درک نمیکنم الزامی به داشتن ی عالمه اسباب بازی و لباس نیس اما الزام هست به ج ...

برای شغل که تلاش خود فرد قطعاً ارجعیت داره به حمایت مالی خانواده...

اما بقیه ی موارد رو درست می‌گید! همینطوره

یکی مثل من تو شرایط عالی بچه اوردم هرچیم خواستن ده برابر بهترشو فراهم کردیم اما ورشکست شدیم

الان شده ی امکانات عادی و سخته 

اگه از اول عادت میدادم نرمال زندگی کنن الان راحت تر بود همه چی

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درک نمی‌کنم جدی...انقدر مهمه مال و اموال؟ کودکی که اسباب بازی های لوکس نداره نمی‌تونه بچگی کنه؟ یا ن ...

عقده تو وجودشون رشد میکنه قبل از هرچیزی

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برای شغل که تلاش خود فرد قطعاً ارجعیت داره به حمایت مالی خانواده...اما بقیه ی موارد رو درست می‌گید! ...

خونواده ای که امنیت مالی نداره چطور میخواد شغل خوب داشته باشه برای اموزش مهارت داشتن نیاز به پول میخواد 

مادری که نمیتونه دو تا اسباب بازی خوب واسه بچه اش بخره فردا تو هزینه های مدرسش خواهد زائید اونم ده قلو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقده تو وجودشون رشد میکنه قبل از هرچیزی

هر آدمی تو زندگی حسرت هایی داره

کسی که مرفه ترین زندگی رو هم داشته باشه توقع یک پله بالاتر رو داره

اگر حقیقت زندگی به فرزند یادآوری و انتقال داده باشه عقده ای به وجود نمیاد

اگرچه عقده و حسرت فرق دارن

اگر از لحاظ مالی در نظر میگیرین شما ایلان ماسک رو هم ببینید حسرت چیزهایی رو داره که نداشته و شاید اصلا حسرتش مرتبط با پول نباشه

بچه پول و امکانات میخواد

امااااا بیشتر از اون، مادر مهربون و با حوصله میخواد

بابای با شخصیت و پایه میخواد

که تو سن بالا هیچ کدوم از اینا رو نخواهد داشت

اتفاقا هرچی بچه بیشتر تو رفاه باشه، بیشتر حق به جانب و تن پرور و پررو میشه. از عالم و آدم طلبکارن اینجور بچه ها.

منظورم نیازهای اولیه نیست البته.

اونایی که بچه ندارن یا خودشون عقده ای هستن نظر ندن لطفاً 

من برا پسرم هززززارتا اسباب بازی میخرم،

ولی برق و وقتی تو چشماش میبینم که با باباش کشتی میگیره رو کولش می‌ره 

وقتی براش قصه میخونم با همدیگه پارک میریم.

بیشتر شادی هاش مواقعیه که پول زیادی بابتش داده نشده