2777
2789
عنوان

شاید بخندین بهم بااین تصمیمی که گرفتم ولی مجبورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 80 پست
اونی که بچه دار شده دیگه نمی تونه دانشگاه بره!!!!جاری من دیپلم داشت ازدواج‌کرد الان دکترا داره میگیر ...

دقیقا

منم دوستم با من فاصله سنیش زیاده

با سیکل ازدواج کرده 

امسال دکترا شو گرفت

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...

در ثانی کی گفته نمیشه هم مادر بود هم درس خوند. اینهمه خانم مادر هم شدن ادامه تحصیل هم دادن

آخه ببین تا پنج سال دیگه یعنی بچه ای که الان تو شکمته میشه چهار سالش ، بعد تو میخوای یه بچه ۴ ساله ر ...

عزیزم شما نگران بچه نباش .درضمن دانشگاه تهران ارشد بخونی نهایتا هفته ای ۳بار میری وقتی. سیله نقلیه داشته باشی و تایمهاییکه بچه نیست بری سرکلاست چه اشکالی داره بهترازاینکه افسرده شم وقتی حالم بااین خوبه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
خجالت بکش ماشین جوجه کش چیه😐تصمیمیه که خودمون گرفتیم توچرا ناراحتی

ولش کن عزیزم

تو اراده کن 

هدف هات رو یاداشت کن

بزن جلو چشمت یاداشت ها رو

که مثلاً این ماه فلان کتاب رو بخونم

این ماه فلان کارو انجام بدم

بعد هر روز که انجام دادی تیکش رو بزن

توی کاغذ بنویس هاااا نه این که توی گوشی باشه

جلو چشمت باشه هاااا 

و این که هروقت کم آوردی محکم تر از قبل برو سمتش 

مثلا امروز حال نداشتی خودت رو مجبور کن بری تا ۴۰ روز خودت رو مجبور کن بعد از اون دیگه کتاب خواندن میشه جز ریتم زندگیت اگه نخونی انگار یک چیزی گم کردی

و این که حتما خلاصه برداری هم داشته باش ♥️

موفق باشی عزیزمممم

آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...

حسودی نکن هم زشته هم گناه داری خودت اذیت میشی

به جاش تلاش کن

ایشون از شما کوچیکتره حدود 10 سالی

زشته اینجوری میگی بهش

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

نه اگه خودت بخوای واقعا سخت نیستمن هم دانشجوام یه پسر ۴ساله هم‌دارماگه خدا بخواد میخوام‌دومی رو هم ب ...

منم پسرم بود لیسانس گرفتم انقدر انگیزه داشتم کل شبانه روزو ۴ساعت میخ ابیدم فول انرژی بودم ولی الان یکساله که تموم کردم دارم افسرده میشم خب منم ارزو دارم بچه دلیل نمیشه خودمونو ببوسیم بزاریم کنار

حسودی نکن هم زشته هم گناه داری خودت اذیت میشیبه جاش تلاش کنایشون از شما کوچیکتره حدود 10 سالیزشته ای ...

نمیدونم چرا بعضیا بچدارشودنو جوجه کشی میدونن .بزرگترین توهینو به مادرهای خودشون میکنن و خبرندارن

عزیزم شما نگران بچه نباش .درضمن دانشگاه تهران ارشد بخونی نهایتا هفته ای ۳بار میری وقتی. سیله نقلیه د ...

ببین البته شما درسهاتون همه تئوری هست مثل ماها نیستین که آزمایشگاه و ...داشته باشی، شاید واست راحت باشه

نمیدونم چرا بعضیا بچدارشودنو جوجه کشی میدونن .بزرگترین توهینو به مادرهای خودشون میکنن و خبرندارن

دقیقا

ولش کن عزیزمتو اراده کن هدف هات رو یاداشت کنبزن جلو چشمت یاداشت ها روکه مثلاً این ماه فلان کتاب رو ب ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم‌اره باید خلاصه بنویسم برای تایم زایمامو بعدش که مرورکنم تایکم بچه بزرگترشه

ببین البته شما درسهاتون همه تئوری هست مثل ماها نیستین که آزمایشگاه و ...داشته باشی، شاید واست راحت ب ...

اره من نزدیکترین فامیلم ارشد تهران خوند اندازه لیسانس سنگین نیست خیلی سبکتره ولی سختگیرتر