من پسرم ۴سالشه باردارم ۳ماهه .بشدت هم حالت تهوع دارم اما یهو تصمیم عجیبی گرفتم یمدته خیلی از خواسته ها و هدفهام دورشدم انگار خودمو فراموش کردم میخوام دنبال ارزوهامو هدفهامم برم ازاالان برنامه ریختم برای ۵سال بعد 🙃من لیسانس حقوق دارم ارزومه ارشد دانشگاه تهران بخونم پس گفتم از کمترین تایم روزام استفاده کنم شده روزی فقط یکساعت ولی بخونم تا چندسال بعد اماده شم برای ازمون اونموقع بچه دوومم میره مهدو پسرمم مدرسه تایم خالی دارم .شاید بگید چه مسخره ازالان میخونه واس ازمون ۵سال بعد ولی ۳۲ساله ای باشم که ارشد دانشگاه تهران قبول شده بهتراز ۳۲ساله ایم که ارزوهاشو خاک کرده .انقدر ذوقشو دارم بخونم درس خوندن انگار خوراک روحمه.نظرتون چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...
چقدر زشته که مادر بودن رو با کلمات زشت ماشین جوجه کشی تحقیر و تخریب می کنید. حرف زدن بلدنیستی،سکوت کردنو یاد بگیر. جای امید و انگیزه دادن فقط بلدین حرف مفت بزنید.