2777
2789
عنوان

شاید بخندین بهم بااین تصمیمی که گرفتم ولی مجبورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 80 پست

کاش برا منم حکم خورد و خوراک داشت

همیشه به کسایی که با لذت درس میخونن غبطه خوردم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...

خجالت بکش ماشین جوجه کش چیه😐تصمیمیه که خودمون گرفتیم توچرا ناراحتی 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

چرا که نه:) خیلی هم تصمیم منطقی و قابل تحسینِ

وقتی شما حال روحیتون خوب باشه حال بچه ها و همسرتون هم خوبه:) به خودتون برسید تازه اول جوونی هستی

خودتو دست کم نگیر💛

موفق میشی انشاءالله:)

با آرزوی بهترینها 

خوبه بشرطی ک زده نشی از درس(یسریا کمم بخونن زده میشن چون چندسال برای ی مطلب نیخونی)

نه من اصلا ازدرس خسته نمیشم یکساله گزاشتم کنار کلافه و پشیمونم حالم با درسو کتاب خوبه

آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...

اونی که بچه دار شده دیگه نمی تونه دانشگاه بره!!!!

جاری من دیپلم داشت ازدواج‌کرد الان دکترا داره میگیره ۴تا بچه‌هم‌داره

چقدر زشته که مادر بودن رو با کلمات زشت ماشین جوجه کشی تحقیر و تخریب می کنید. حرف زدن بلدنیستی،سکوت کردنو یاد بگیر. جای امید و انگیزه دادن فقط بلدین حرف مفت بزنید.

خجالت بکش ماشین جوجه کش چیه😐تصمیمیه که خودمون گرفتیم توچرا ناراحتی

آخه ببین تا پنج سال دیگه یعنی بچه ای که الان تو شکمته میشه چهار سالش ، بعد تو میخوای یه بچه ۴ ساله رو ول کنی بری دنبال درس و دانشگاه، حق بچه ضایع میشه 

اونی که بچه دار شده دیگه نمی تونه دانشگاه بره!!!!جاری من دیپلم داشت ازدواج‌کرد الان دکترا داره میگیر ...

من پسرمو داشتم لیسانس گرفتم اتفاقا خانومای متاهل موفقترن تو این حوضه ها