۱۸ سالمه. ۱ سال لیزر رفتم. ۶ ماه اول داشت هی بهتر و بهتر میشد. موها نازکتر، کمرنگتر، رشد آرومتر. بعد همون موقعها، حدودا ۶ ماه پیش برای اولین بار یه غلطی کردم موهای صورتم رو هم شیو کردم با تیغ مخصوص که مثلا میگن بیضرره و اینا و رفتم لیزر صورت هم انجام دادم. از اون روز سرعت رشد موهای صورتم + ضخامتشون بیشتر و بیشتر شد. خلاصه الان تماااام بدنم، اون نواحیای که لیزر کرده بودم، موهای ضخیم و سیاه درمیارن + صورتم که از همه بدتر! موهای دست و پام اینقدر بلند و زیاد بودن کلاس نهم مامانم گفت بده دیگه شیو کن. بلند بودن ها!!! زیاد!! صورتم هم موهاش نازک نبود از اول، ولی اینطوری مردونه هم نبود! فقط سیاه بود رنگشون و نسبتا متراکم.. الان خیلی حس بدی دارم. این همه هزینه کردم لیزر بهترین مرکز شهرمون بعد ۱ سال انگار نه انگار! صورتم هم که هر شب شیو کنم باز فردا مردی میشم واسه خودم! تو رو خدا بگین چه غلطی بکنم. احساس مرد بودن دارم. آزمایش هم دادم، سالم سالمم خبر مرگم. اگه بتونم عکس هم میزارم.. راهنمایی کنید تو رو خدا
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛
وای من اصلا لیزر نمیرم دوستمو دیدم بعد لیزر یه مدت ک گذشت صورتش موی سیاه ضخیم درآورد.البته من بوزم. صورتم چ اصلاح بکنم چه نکنم یه جوره😂 تنمم خیلی خیلی کم و نازک و بور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!