2777
2789

من پسرم ۴سالشه باردارم ۳ماهه .بشدت هم حالت تهوع دارم اما یهو تصمیم عجیبی گرفتم یمدته خیلی از خواسته ها و هدفهام دورشدم انگار خودمو فراموش کردم میخوام دنبال ارزوهامو هدفهامم برم ازاالان برنامه ریختم برای ۵سال بعد 🙃من لیسانس حقوق دارم ارزومه ارشد دانشگاه تهران بخونم پس گفتم از کمترین تایم روزام استفاده کنم شده روزی فقط یکساعت ولی بخونم تا چندسال بعد اماده شم برای ازمون اونموقع بچه دوومم میره مهدو پسرمم مدرسه تایم خالی دارم .شاید بگید چه مسخره ازالان میخونه واس ازمون ۵سال بعد ولی ۳۲ساله ای باشم که ارشد دانشگاه تهران قبول شده بهتراز ۳۲ساله ایم که ارزوهاشو خاک کرده .انقدر ذوقشو دارم بخونم درس خوندن انگار خوراک روحمه.نظرتون چیه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت انشالله ب همه ارزوهان برسی خیلی هم عالی والا اخه سنیه خدایی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

آفرین به اراده ای که دارید مطمئنم میتونید

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

انشاءالله موفق باشی

همین که هدفت مشخصه چند هیچ از بعضی ها جلویی

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

خیلیم عالی عزیزم موفق باشی ❤️ 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭