2777
2789
ن منم کم حرفم شدع دروز پیام ندم میگ زنده ای اصلا ی وضعی کاش رل بازی نبود اصلا چرا پسرا بااحس ...

عه چقدر کم حرف پیدا کردیم اینجاااا😅😅😅

ببخشیدا مشکل از شما نیست از پسران ک میرن بلاخره یا ب هدفشون میرسن میرن یا نمیرسن میگن اینو ول کنیممم بدرد نمیخوره 

فکرو ذهنشون فقط رابطس همین و بس ازدواج و اینا اصلاااااااااا تو فکرشون نیست اگرم عنوان میکنن بخاطر گول زدن طرف 

پس شما تقصیری ندارین زمونه بد شده از این رابطه هااا شوهررر بوجود نمیاد 

ایلام خاکمه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حستون خوبهدرست بود به جز رنگ لباسنه کسیو نمیشناسم ولی اگه دیدم تگتون میکنمدیگه چی حس میکنید ؟! 😅فکر ...

حالا بخاطر اینکه بقیه میبینن الکی رنگ لباسم میگفتی اره🤣🤣

اها باشه مرررسی دیدین خبر کنین لطفا🙏

والا دیگ همون 😅نمیدونم بعضی وقتا حسم درسته 

ایلام خاکمه....

منم همینم یه جوری خنثی ام نگران شدم🤣🤣

یکی بیادو وابسته کنه و برهههه بهتره ک نیادددد اصلاااا

نترسید بانوی من خداوند بزرگ است و بخت هارو یکی پس از دیگری میگشاید

ایشالا ک بختتت باز میشه بحق امام حسین

ایلام خاکمه....

حالا بخاطر اینکه بقیه میبینن الکی رنگ لباسم میگفتی اره🤣🤣اها باشه مرررسی دیدین خبر کنین لطفا🙏والا ...

😅😂

حتما

خیلی خوبه قویم هست

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

حالا بخاطر اینکه بقیه میبینن الکی رنگ لباسم میگفتی اره🤣🤣اها باشه مرررسی دیدین خبر کنین لطفا🙏والا ...

از این تصمیمی که برای خودم گرفتم حسی چیزی دارید ؟ ( خیلی مبهم گفتم 😅 )

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

کم حرفا خجالتی نیستن درونگران، که عیب نیس دکتر عزیزی گفت

بیینید این منم

دلرحم.دلسوز.وفادار.بدبخت.ساده.زودباور.زرنگ.سخت کوش.درونگرا.بدشانس.کم حرف.۳تا دوست بیشتر ندارم .با هر کسی حال نمیکنم.نمیتونم بدی کنم حتی ی کسی ک بهم بدی کرده

شیطون.پرانرژی.و از همه مهمتر شوخم خیلی امشب برق رفت حالنون گ فت وگرنه اینقدر خاطره میگم تا صب یخندی

ایلام خاکمه....