2777
2789

ما دوتا خواهریم بابامون اصلا برامون پدری نکرد مخصوصا من

برای نه خوراک تهیه می‌کنه و نه پوشاک هیچییبی

و از بس با مامانم همیشه دعوا داره که اعصاب ماهم خورد میشه و همیشه استرس داریم و ازش می‌ترسیم

من ازش متنفرممم خیلی اونم از من 

چون من بهش خیلی بی احترامی کردم کلا اخم کردم بهش محلش ندادم ولی میاد خونه میرم تو اتاق درم می‌بندم تا نبینمش اونم منو خیلی نفرین میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا می‌شنوم که میگن کسی به پدرش حتی اخم کنه بدبخت میشه جهنمی میشه و خیر نمی‌بینه 

اینا رو که می‌شنوم خیلی میترسم 

ما اصفهان زندگی میکنیم از روحانی محله مون پرسیدم من چیکار کنم گفت باید از پدرت حلالیت بگیری 

من مطمئنم منو حلال نمیکنه و منم آنقدر ازش تنفر دارم که نمیتونم بگم منو حلال کن

همه جا می‌شنوم که میگن کسی به پدرش حتی اخم کنه بدبخت میشه جهنمی میشه و خیر نمی‌بینه اینا رو که می‌شن ...

ی وقتایی هست والدین به خاطر کاراشون عاق فرزند میشن. و خودشون جهنمی. توهین نباید می‌کردی مثل ی غریبه بهش احترام بذار. ی حلالیت بگیر اگرم قبول نکرد زیاد حساس نشو.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ی وقتایی هست والدین به خاطر کاراشون عاق فرزند میشن. و خودشون جهنمی. توهین نباید می‌کردی مثل ی غریبه ...

چطور حلالیت بگیرم 

حتی نمیتونم نگاش کنم حتی اونم از من متنفره

چطور حلالیت بگیرم حتی نمیتونم نگاش کنم حتی اونم از من متنفره

ی وقتی اگه شرایط خوب شد. حداقل نیتشو داشته باش. به خودت فشار نیار که حتما الان. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام