2777
2789
عنوان

اونایی که میشناسنم برام یه جمله بنویسید😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 69 پست
متوجه نشدی گفتم اگه راضی شد باهام بیاد فعلا که اوکی نداده

منم گفتم اگه قسمت شد دیگه 

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

منم گفتم اگه قسمت شد دیگه

توکل بر خدا 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدی گفتم اگه راضی شد باهام بیاد فعلا که اوکی نداده

من همه جا پایتم😜

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

میگم ایشالله همیشه بخندی

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکا ...

خدا سخت نمیگیره 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکا ...

من هنوزم توهینات 

گذاشتن اسکرین ریپ زدنام 

تاپیک زدنات برام و خیلی چیزای دیگه را یادم نرفته 

دیگه منو ریپ نزن 

😂😂😂😂ببخشید خندم اومد .... واقعا ببخشید ماشینو پارک کردم تو بیرون بودم پیامتو خوندم نوع بیان و شک ...

قبلا گفتم ادبیاتت و شخصیتت چندشه؟؟؟.. 

الان باز هم میگم 

من هنوزم توهینات گذاشتن اسکرین ریپ زدنام تاپیک زدنات برام و خیلی چیزای دیگه را یادم نرفته دیگه منو ر ...

اینو میگفتم...

قبلش حلالیت خواستم با اکانت دیگم و خب پدیرفتین .... 

یکی دو روز بعد در میان مذاکرات، اینو پست رو با چرخش ۱۸۰ درجه ای واسم زدین ....

عججججب

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اینو میگفتم...قبلش حلالیت خواستم با اکانت دیگم و خب پدیرفتین .... یکی دو روز بعد در میان مذاکرات، ای ...

میدونم چی گفتم 

داستانش پیچیده اس 

بگذر ازش

میدونم چی گفتم داستانش پیچیده اس بگذر ازش

آخه کار جالبی نیست . اول میبخشی بعدا کسی که براش مهم بوده دل کسی به ناحق نشکنه رو دچار تشکیک و ناراحتی میکنی ....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

آخه کار جالبی نیست . اول میبخشی بعدا کسی که براش مهم بوده دل کسی به ناحق نشکنه رو دچار تشکیک و ناراح ...

دچار تشکیک و ناراحتی نشو ، 

آخه کار جالبی نیست . اول میبخشی بعدا کسی که براش مهم بوده دل کسی به ناحق نشکنه رو دچار تشکیک و ناراح ...

میدونم کارم جالب نبود 

میدونم کارم جالب نبود

خب خوبه.

از ابتدا شروع میکنیم.

خب خوبه.از ابتدا شروع میکنیم.

نه دیگه چیو شروع کنیم

این پایان روابط مخاصمه آمیز ما دو نفر بود 

با صلح و دوستی تموم شد 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

اینجانب ر..... فرزند ..... با کد ملی ..... در این لحظات ملکوتی و عرفانی اذان مغرب از محضر سرکار خانم سحر .....فرزند ...... ضمن اقرار و یادآوری و قبول مطالبی که موجبات ناراحتی و رنجش مالک اکانت گوگولیتونمم فراهم آورده، تقاضای عفو و حلالیت می نمایم.

لازم به ذکر است حقیر با اکانت های جنتلمن، مرد آلفا، خاص، دانشگاه سوربن پاریس، راشل کوری_انسانیت، پنگوئن باهوش، پنگوین باهوش ۲، هیرومن، مظلوم به انگلیسی و ده ها اکانت دیگر .... اقدام به ایجاد تاپیک و درج پست نموده ام و تمام آن‌ها اکنون معلق و مسکوت هستند.

واقعا ببخشید خواهر....