2777
2789
عنوان

اونایی که میشناسنم برام یه جمله بنویسید😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. مقصد کجاست؟ اون دنیا یا همین دنیا جای دیگه؟

تو‌چند حساب داری😐ایشالله مقصد تو اون دنیاس .

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

سلام. مقصد کجاست؟ اون دنیا یا همین دنیا جای دیگه؟

کاریرجدالورود هم تویی؟

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

مقصد همه ما خاکه ،

البته مهمه با شهادت باشه. یا که نه با هلاکت.

فی الحال اوصیکم باتقوا و الصلاة اول وقت و انجام اکمل فرامین الله إن شاءالله.

سفر بخیر. راستی با عشقت علی تشریف میبری یا تنهایی صرفا با یاد عشقت

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

البته مهمه با شهادت باشه. یا که نه با هلاکت.فی الحال اوصیکم باتقوا و الصلاة اول وقت و انجام اکمل فرا ...

تصمیم با عشقمه که بخواد با من بیاد یا نه ، 

نخواد بیاد هم از عشقم بهش چیزی کم نمیشه 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

تصمیم با عشقمه که بخواد با من بیاد یا نه ، نخواد بیاد هم از عشقم بهش چیزی کم نمیشه

😂😂😂😂

ببخشید خندم اومد .... واقعا ببخشید ماشینو پارک کردم تو بیرون بودم پیامتو خوندم نوع بیان و شکل نوشتنت باعث شد تو بیرون بخندم یعنی طوریکه دندونهام دیده شد .....😂

بازم ببخشید ، از سفر و عکس های سفر اگه قسمت شد دونفره رفتید برامون بزارید .....

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

😂😂😂😂ببخشید خندم اومد .... واقعا ببخشید ماشینو پارک کردم تو بیرون بودم پیامتو خوندم نوع بیان و شک ...

اینجور وقتا میگن رو آب بخندی

😂😂😂😂ببخشید خندم اومد .... واقعا ببخشید ماشینو پارک کردم تو بیرون بودم پیامتو خوندم نوع بیان و شک ...

متوجه نشدی گفتم اگه راضی شد باهام  بیاد 

فعلا که اوکی نداده