2777
2789
عنوان

شیمی فراهانی

39 بازدید | 3 پست

کسی تا حالا با فراهانی کلاس داشته؟خوبه؟چند درصد باهاش زدید؟

امروز یکی از کلاسهاش دیدم، خوب بود ، ولی هنوز مطمئن نیستم بهترین باشه، میخوام کتاب و جزوه بخرم باید مطمئن باشم ازش

به نظرتون کدوم دبیر در شیمی بهترین هست؟

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

بدبخت بیچاره

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت بیچاره

من که شغل دارم و باز دارم برا کنکور میخونم و تلاش میکنم بدبخت بیچاره ام بعد تو بیکار علاف که با ۱۰ تا کاربری میای تو سایت  و الکی میگی دکترم و تازه از منم چند سال بزرگتری سالمی ها؟🤣🤣

برو بابا من اول تا آخرتو میشناسم😂😂

مگه مثل توام بیام الکی بگم دکترم و دختر داییم دکتر و مربی شنا و فیتنس و ویولنم و .....

الانم یکم به زرزر کردنت ادامه بده تا بیام تاپیک بزنم تمام اسم کاربریات رو بزارم تا تعلیق بشی...

در ضمن یادت باشه خودت شروع کردی، من تاپیکتو خوندم و هیچی نگفتم تا جایی که دیدم داری به کاربرا هم توهین میکنی

درضمن لینک تاپیکاتو میفرستم برا نینی یار که فوحش دادی تا تعلیق بشی

البته برا تو که کاری نداره، نهایت با کاربری ماهدخت ۷۵ میای و میگی داداشم با یه زن بچه دار ازدواج کرده، در حالی که اون دوستپسرت بوده

دفعه آخرتم باشه دم پر من میای، هر بار هم تاپیک دروغ ازت ببینم میام میگم داری حرف بیخود میزنی

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️