2777
2789
عنوان

تابستون اینارو بزنید که بوی گُل بدین📸🩷🫶🏽🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 46 پست
داو رو میگی عزیزم یا مام آمبرلا؟

داو رو میگم عزیزم 

داو هم مشکلش ماندگاری کمشه وگرنه بوش خوبه واقعا 

مام امبرلا رو من خیلی راضی بودم 

اگه از بوش خوشت بیاد ماندگاریش خوبه 

حتی من قبل باشگاه میزنم هم اصلا بو نمیگیره بدنم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواد آشپزی ضد تعریق بزنم ولی میترسم از اینکه میگن زیر بغل توده در میاد و ضرر داره

نه عزیزم 

این مام های فاقد آلومینیوم کمتر از یکساله صحبتشون میشه 

قبلا همه از اینا میزدن کسی چیزیش نشد

اسپری ضدتعریق من سالهاست میزنم برندهای مختلف

عوارضی نداره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ممنون چقد مفید بود دنبال همچین تاپیکی بودم

🙏🏻❤️

با اجازه اسی از اینام بزنید

‌ا‌ورجیناله؟

ویکتوریا سکرت اورجینالش‌یک و سیصد چهارصده

که چون ماندگاری کلا بادی اسپلش زیاد نیست دلم نمیاد اینقدر براش پول بدم🫢😬😂

دقیقا عوق میزنم من که 🤣😭

فاجعست

یکی نیست بگه بابا یه مام بخرید دویست تومن اندازه پنج شیش ماه میتونید بزنید 

هرروزم حموم برید

آخر هفته ها لباسشویی تو همه خونه ها هست لباساتونو بندازین توش 

رعایت اینا اینقدر سخته که این همه بو میدن 

ما به کنار 

خودشون حالت تهوع نمیگیرن!

اسکراب بدن لازمه؟ چه فایده ای داره؟

به مرور میتونه تیرگی های بدنتو کمرنگ کنه

سلولهای مرده پوست رو از بین میبره همون کاری که لیف میکنه

و نمیذاره موی زیر پوستی در بیاری

اسی این تاپیکم نگا کووو 😩😩😩

دیدم عزیزدلم😍

بادی اسپلش کوبکو هم رفت توی لیست خریدم برای این ماه🥹😂

فاجعستیکی نیست بگه بابا یه مام بخرید دویست تومن اندازه پنج شیش ماه میتونید بزنید هرروزم حموم بریدآخر ...

وای دقیقا 

مگه یه مام و حموم رفتن و شستن لباس چقدر طول میکشه 😭😭 یه همکلاسی داشتم بوی عرقش توی زمستونننن فک کننننن میپیچید توی کلاس 

بعدم می‌گفت مگه من بیکارم که برم حموم و لباسامو بشورم 🙂 دلم میخواست خفش کنم 

چه مستقیم چه غیر مستقیم حالیش نمیشد 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

‌ا‌ورجیناله؟ویکتوریا سکرت اورجینالش‌یک و سیصد چهارصدهکه چون ماندگاری کلا بادی اسپلش زیاد نیست دلم نم ...

آره عزیزم 

اینا واقعا الکل نداره و بوش عالی میمونه

کاربر قدیمی 96 اینا
ویکتوریا سکرت فیک خریدم مثل آبه اصلا هیچی ماندگاری نداره پولم حروم شد 🥲

نه من اصلی گرفتم 

مغازه آشنا بود زدم به لباسم رفتم یه روز چرخیدم دیدم نه ماندگاری خوبه رفتم دوتا خریدم

کاربر قدیمی 96 اینا