2777
2789
عنوان

تابستون اینارو بزنید که بوی گُل بدین📸🩷🫶🏽🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم اینا واقعا الکل نداره و بوش عالی میمونه

مرسی گلم

اگه ارزششو داره پس میخرم حتما ببینم پخش بو و ماندگاریش چطوره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عالی✨️ لطف میکنی اگر عطر اخری رو انلاین خریدی بگی از کجا بوده؟و شما امبرلا سفید هم داشتی؟ صورتی بهتر ...

انلاین نخریدم عزیزدلم حضوری گرفتم🙏🏽

امبرلا من همه بوهاشو دوست دارم 

صورتیش یکم دخترونه تره من بیشتر خوشم میاد

ولی سایز کوچیکترش ابی و سبزش هم خیلی خوشبو هستن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وای دقیقا مگه یه مام و حموم رفتن و شستن لباس چقدر طول میکشه 😭😭 یه همکلاسی داشتم بوی عرقش توی زمستو ...

بعضیا هم بخاطر اضافه وزن شدید یا مشکلات هورمونی و چربی پوست زود به زود باید حموم برن وگرنه بو میدن

من حتی دیدم طرف همون روز رفته حموم از حموم برگشته باز بوی عرق وحشتناکی میداده همون لحظه

جنس لباس هم خیلی مهمه چون مدرسه لباسا جنسشون پلاستیکیه بنظرم در طول سال بچها دو دست نداشته باشن بو میگیره لباسشون 

اصلااا من مام صابونی داو خریدم حیف پولم رکسونا محشره

رکسونا اسپری ضدتعریقش هم از اسپری داو ماندگاری بیشتری داره

مام رولیشو داشتم باز عالی بوده 

بعضیا هم بخاطر اضافه وزن شدید یا مشکلات هورمونی و چربی پوست زود به زود باید حموم برن وگرنه بو میدنمن ...

کاملا درسته حرفات

رژیم غذایی هم خیلی تاثیر داره

من هروز دمنوش نعنا میخورم برای بوی بدن تاثیر داره واقعا یا آب و گلاب یا که کلا آب زیاد میخورم 🥲🤣

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

کاملا درسته حرفاترژیم غذایی هم خیلی تاثیر دارهمن هروز دمنوش نعنا میخورم برای بوی بدن تاثیر داره واقع ...

👏🏻❤