2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار از کادوی تولد آقای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 191 پست
منم ذوقم‌کور شده دیگه حوصله ندارم با اینکه هنوز تو عقدیمخودت خواستی بچه نیارید

عقد؟ خیلی زوده که

چرا؟

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

عزیزم منم مثل تو سالهاست ازدواج کردم و بچه ندارم البته ما نازایی داریم ،ولی یه چی بگم خودت برای خودت انرژی مثبت و انگیزه وشادی جور کن ، تو همون ادم گذشته ای و همسرت هم همون ادمه پس نذار گذرزمان و روزمرگی کاری کنه که از همسرت سرد بشی، تولد همسرتم مبارک بمونید برای هم🌹💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب خودت نبوده؟

نه. چند بار سقط شد و منم گفتم رحم اجاره کنیم که همسرم قبول نکرد و گفت بچه نمیخوایم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

عقد؟ خیلی زوده کهچرا؟

اره عقدیم 

مشکلات خیلی زیاد داریم همش بیکاره بی پول خانواده دخالت گر داره خودش بچه ننس حتی پول نداشت و نداره ی حلقه طلا برام بخره ن زنگی ن پیاپی ن دلخوشی ن اخلاقی حتی هفته ای یکبار نمیاد منو تا پارک سر کوچه ببره

عزیزم منم مثل تو سالهاست ازدواج کردم و بچه ندارم البته ما نازایی داریم ،ولی یه چی بگم خودت برای خودت ...

منم مشکل دارم نمیتونم بچه دار شم

ممنونم عزیزم شما هم همیشه پایدار بمونید

نه. چند بار سقط شد و منم گفتم رحم اجاره کنیم که همسرم قبول نکرد و گفت بچه نمیخوایم

الهی بگردم . الان کامل درک کردم. چرا همسرتون قبول نکردن؟ 

خوشگلم زندگی بدون بچه خودت هم زیباست سعی کن زیبایی هاش رو پیدا کنی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره عقدیم مشکلات خیلی زیاد داریم همش بیکاره بی پول خانواده دخالت گر داره خودش بچه ننس حتی پول نداشت ...

چرا داری تحمل میکنی؟ هر وقت از یه مسیر اشتباه برگردی دیر نیست

الهی بگردم . الان کامل درک کردم. چرا همسرتون قبول نکردن؟ خوشگلم زندگی بدون بچه خودت هم زیباست سعی کن ...

بخاطر من قبول نکرد فکر میکرد من اذیت میشم که خودم بچه رو حس نکنم 

جدیدا دارم یکم بیشتر به خودم اهمیت میدم بیشتر میرم بیرون یکم کنار بیام با زندگیم