2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار از کادوی تولد آقای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 191 پست
سلام عزیزم پختگی و طرز ادبیات و نوع جهان بینیتون خیلی جذبم کرد خیلی خوبید خواستم همینو بگم فقط😅💕

سلام به روی ماهت شما لطف دارید

زیبا هستید که زیبایی هارو می‌بینید❤️🥰

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت شما لطف داریدزیبا هستید که زیبایی هارو می‌بینید❤️🥰

امیدوارم یه روزی طعم مادر شدن رو بچشید از ته دل 

چون خیلی مامان با احساس و با درکی میشید 

خدا ،خدای ناممکن هاست 

یه چیزی بپرسم ناراحت نمیشید ؟

تیپیکالتون تیپیکال خانم خوشگلای دندونپزشکه 

کادر درمانید ؟😅

امیدوارم یه روزی طعم مادر شدن رو بچشید از ته دل چون خیلی مامان با احساس و با درکی میشید خدا ،خدای نا ...

ممنونم عزیزم انشالله🥰❤️

نه من دبیرم همسرم پزشک😅

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اگه درخواست بدم یه راهنمایی بخوام میشه لطف کنید قبول کنید ؟

درخواست دادم عزیزم

استارتر چرا میگید دیر شده شما که هنوز سنی ندارید

چندسال دیگه به این روزا فکرکنید باخودتون میگید دیر نبود کاش همون موقع میاوردم

اگه همسرتون بخاطر شما قبول نمیکنه باهاشون حرف بزنید راضیشون کنید

اگه فکر میکنید الان وقت نوزاد نیست چرا یه بچه بزرگتر از بهزیستی نمیگیرید رنگ زندگیتون عوض میشه

ان شاالله خدا کمکتون کنه بهترین تصمیم هارو بگیرید 

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

استارتر چرا میگید دیر شده شما که هنوز سنی نداریدچندسال دیگه به این روزا فکرکنید باخودتون میگید دیر ن ...

بخاطر همسرم که ۴۸ سالشه و بهانه میاره که برا پدر شدن پیر شدم و.. 

برا سرپرستی بچه هم اصلا قبول نمیکنه