2777
2789
عنوان

موهام فر موجداره میچسبه بهم

78 بازدید | 15 پست

بچها من موهامو شونه میکنم بعد جمع که میکنم میبندم یا میبافم میره تو هم میچسبه میشه عییین پشم یعنی هروز باید عین پشم اول باز کنم از هم بعد دوساعت شونه کنم روغنو سرمو همه مراقبت های مورم دارم .تجربه ای دارین ازین مورد ، راحلش چیه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره نداری؟ موخوره اگه خیلی بالابره موهارو مثل پشم میکنهماسک مو تو حموم میزنی؟ اگه اره میزنی و فای ...

شاید چند باشه ته مو ولی چسبندگی که میگم از اول ساقه میچسبه تا وسطاش

نه هرگززز شامپوت رو عوض کن چندتا بخری دستت میاد چی بزنی

والا من هرکی دوروم اینکارو کرد چیزی از موهاش نموند خیلی جاهای خوبیم رفته بودم خیلیم هزینه کردن اینکه میگن باید جای خوب بری و مواد خوبو اینا ...چرت بود همش ..ولی کلا من عاشق موی فرو موج و اینام اصلا از موی لواشکی برای همیشگی خوشم نمیاد با همه سختیای مو فرفریا

منم همینم متاسفانه 

شامپو کنتو میزنم 

کاندیشنر کنتو 

ماسک کنتو 

بیرون حمام هم فرکننده و اکتیویتور کنتو و کرل لالا انت جکیز هر کدوم دم دستم بود 

واقعا از پشمکی بودن در میاد و الگو میگیره سیم تلفنی هم میشه 

اما اما اما 

فقط واسه یک روز 

فردا روز از نو روزی از نو 

وگرنه پشششششششمممممم 

سبک و پوف و بی الگو میشه 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

فعلا دارم همین فرمون پیش میرم 

چون پیش گرووووون ترین ارایشگرا رفتم با مواد های ده تومن بیست تومنی بازم موهام تیکه تیکه شد بعد از احیا 

همین فرمون هر روز استایل دادن برام اوکی تره 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
منم همینم متاسفانه شامپو کنتو میزنم کاندیشنر کنتو ماسک کنتو بیرون حمام هم فرکننده و اکتیویتور کنتو و ...

😂😂😂😂😂😭الان با چت جی بی تی صحبت میکردم بهم گف این اتفاق زمانی میافته که رطوبت به مو میدی ولی قفلش نمیکنی رطوبتو

واسه قفلشم گف علاوه بر کرم مو بعد حموم وقتی خشک‌ شد بعدش سرم یا روغن بزن 

یه پیشنهاد دیگم داد که یه اسپره مرطوب کننده درست کنم هرموقع احساس کردم داره رو به خشکی میره بهش رطوبت برسونم

خلاصه انگار این حالت پشمک پفکی صرفا بخاطر از دست دادن رطوبته، راستم میگه بعد حموم چقد‌حال موهامون خوبه؟

فعلا دارم همین فرمون پیش میرم چون پیش گرووووون ترین ارایشگرا رفتم با مواد های ده تومن بیست تومنی باز ...

ولی من خودم یه چیز بگم بهت ببین موهای من یعنی انقدددد ضعیفه و نازک تاب تحمل هیچیو حتی مواد شیمیایی داخل شامپو رو نداره بگم بهت چند میلیون و چند سال خرج کردم تا اینو فهمیدم؟ حالا کی فهمیدم؟ یه دورانی باب شد شامپوهای گیاهی خیلی وایرال شد؟ یه چند بار امتحان کردم  دیدم بعله 

الان بهت میگم بعد حموم حال موهام خوبه اونموقع اینم نداشتم! کلا پشم تور میگشتم!! واای چ روزایی بود🤦

با مواد طبیعیو روغن تراپی اینا موهای من رام شد