2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار از کادوی تولد آقای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زیادم گرفتی😂من همیشه فکر میکردم پروفت عکس دخترته

گرفتم تا دو سال بمونه براش چون اصلا خودش جوراب نمیخره

😃

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

نه. چند بار سقط شد و منم گفتم رحم اجاره کنیم که همسرم قبول نکرد و گفت بچه نمیخوایم

از بهزیستی بیارین. منم با عشقم قرار گذاشتیم بچه دار نشیم ایشالله از بهزیستی دوتا بیاریم مثل دوست باشیم براشون

اسی نمیدونم چقدر به ذکر و دعا اعتقاد داری، اما تا یک سال هر شب قبل خواب صد بار ذکر استغفرالله رو بگو روی هم شاید ده دیقه هم زمان نبره اگه یادت رفت فرداش قضاش و بگو. ان شالله دامنت سبز میشه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
راضی کننده هست؟

همشو چرا یه رنگ گرفتی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اخه زندگی خیلی خوشگله عزیزم. و ادم متوجه میشه ادم جنس کارخونه ای نیست که سرنوشت و انتخاب و مسیر همه ...

کاملا درسته

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

از بهزیستی بیارین. منم با عشقم قرار گذاشتیم بچه دار نشیم ایشالله از بهزیستی دوتا بیاریم مثل دوست باش ...

دیگه دیر شد برا بهزیستی و کنار اومدیم 

چقدر عالی موفق باشی

ممنونممن نمیتونم به بچه فکر نکنم خیلی داره وحشتناک میگذره برام.

منم. توشرایط توام، بچه دار نمیشم و هرماه که میفهمم علایم پریودی شروع شده. و یعنی پری نزدیکه زار زار اشک میریزم، نمیدونم چطور میگن بیخیال باشید، من نمیتونم، شوهرمم هرماه که میگم پریود شدم میبینم که چقدر شکسته میشه، نمیدونم قسمتمون چیه گلم ولی هرچی هست خیر باشه برامون♥🥺

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

راستش منم هدفمو گذاشتم برای موفقیت و تصمیم دارم بچه دار نشم 

به دلایل مختلف که مهمترینش اینه که در قبالش بیش از حد احساس مسئولیت میکنم و ممکنه بهش آسیب برسونم

یه لحظه شرایط خودمم تصور کردم...

روزای مدرسه آرزوی دانشگاه رفتنو داشتم 

قبل ۱۸ سالگی آرزوی ماشین خودمو داشتم

روزای دانشگاه آرزوی مهاجرت 

و هزاران چیز دیگه.....

به هرکدومم رسیدم خیالم راحت شد ولی دلم ذوقشو نداشت در صورتی که خیلی زودم رسیدما

نمیفهمم چیه این زندگی...