2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شانسم زده شوهرم ٤روز خونست تو عيد افه ولي قبلش كلا سركاره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نه عزیزم اتش نشانه 

اخي سالم باشن ميدونم خيلي سخته دركت ميكنم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
منم شوهرم صبحش سرکاره بعد از ظهر میاد

من کلا تنهام روز عید تا فرداش ک بیاد خونه الان ایهمهدلم گرفته فک کنم روز اول عید دق کنم 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

ولی شوهر من بعد عید بیکاره و من ناراحتم و میدونم با این شرایط عید کوفتم میشه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

همه ماهایی که شغل همسرمون شیفتیه این مشکلو داریم.یا روز اول نیستن یا سیزده فروردین یا ... ولی خب چه میشه کرد. تازه من از خونوادمم دورم بچه هم ندارم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
منم احتمالا شوهرم سرکار باشه. اینجا هم تنهاییم. شاید هفته دوم عید برم شهرستان خونه مامانم. منم و دخت ...

من دخترم ۷ ماهشه کوچولوعه اگه یه ذره بزرگتر بود خوب میشد خدا کنه زودتر بزرگ بشه تنهاییامو پر کنه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤