2777
2789

من بچه بودم دوازده سالم بود خونه دو طبقه بود مامان بابام طبقه بالا میخوابیدن منم وسطشون یه شب رفتم اب بخورم دیدم دوتایی حمومن فرداش از مامانم پرسیدم چرا حموم رفتین مکث کرد بعد چند ثانیه گفت تو از کجا میدونی😱😳گفتم رفتم اب بخورم دیدم حمومین بعد یه دیقه مکث گفت اهااا یادم اومد بابات رو خودش جیش کرده بود رفتم بزنمش که دیگه جیش نکنه تو هم به کسی نگو ابرو بابات نره🥴😬منم گفتم باشه

بعد دوسال فهمیدم بابا اصلا رو خودش جیش نکرده🤣

یبار دیگه داشتیم با دختر خاله ها حرف میزدیم درباره یه لباس بود که سینه رو خیلی بد فرم نشون میداد که بوی گندی اومد اب جوب بود زده بود بالا بخاطر ماسه های همسایه 

کوچه شلوغ پر از خانمای همسایه و بچه ها و کارگرا

منم اعصبانی داشتم خفه میشدم رفتم تو کوچه دادوبیداد اقا سینه هاتو جمع کن این چه وضعشه دوماهه خونه ساختی اونوقت اینارو جمع نکردی بیا سینه هاتو جمع کن که دختر دخترخالم اومد گفت خاله این چه حرفیه مامان گفت دهنتو ببند که کارگرا زدن زیر خنده انقدر مسخرم کردن بهم خندیدن که

منم از خجالت اب شدم رفتم تو دختر خاله خام انقدر خندیده بودن که یکیشون همش ازش باد معده💨خارج میشد😂😂😂

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

فقط مامانت😆😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سالم بود 

توی کلاس خصوصی چند نفره بلند گو..زیدم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بیرون بودم یه مرده گفت این درو باز کن بعد منم وایسادم نگاه کردم اصلا ضایع بعد فهمیدم با یه پسره بود خیلی بد شد خیلیییییی 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی ✨

قیافش همونجوری بود دقیقا ازون به بعد هم نزاشتن من بینشون بخوابم

حداقل مث مامانای ما میگف رفتم پشت گردن بابات درست کنم😂😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗