2777
2789
عنوان

دفع همزاد

301 بازدید | 46 پست

یه سوال دارم خوااااااهش میکنم اونایی که اعتقاد ندارن حرف نزنن اصلا به اندازه کافی حال خودم بدهست

دوستان من همزاد بد، نزدیک ده ساله تمام روابطم به مشکل خورده تا پای ازدواج میرم بهم میخوره یا طرف خودش پیشنهاد میده ولی خودشم دلسرد میشه میزاره میره و ....این ماجراها بالای ده بار تکرار شده،،،خودمم خسته شدم با قران و نماز مشکلم حل نشده، پیش یه سیدی دعای دفع همزاد گرفتم دیشب استفاده کردم امروز هم پاراتنرم رفت هم با دوست صمیمیم دعوا افتادم قهر کردیم هم با خونوادم دعوام شد در حد گریه و .....

چه خاکی بریزم سرم با این مشکل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مشکل تورو دارم مطمئنی اون سید معتبره؟

بابا الکیه بیشتر من از ۵۰نفر گرفتم🫡 فقط یکیش معجزه شد

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

اینکه با دوستت و خونوادت مشکل پیدا کردی به همزاد ربطی نداره همزاد مانع رشد فردیت میشه

نه سنگینی روی روابطم انداخته

اینو چندجا طالع دیدم گفتن،،،،،نمیزاره روابطم خوب پیش بره مخصوصا ازدواجی و عاطفیم

یسری نوشته بود باید با خودم همراه داشته باشم یکی هم شبا زیر سرم بزارمامروز چند بار اومدم پارشون کنم ...

نه نکن اون همون همزادته اذیتت میکنه ک از خودت دورش کنی اینکارو نکن بزار پیشت باشه سید معتبر بود؟

تو چیکار کردی مشکلت حل شد؟

یه سیدی باطل کرد قبل اونم از هرکی گرفتم بدترشد

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد