2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح نخابیدم

96 بازدید | 11 پست

بالاسربچم که تب داشت بودم ظهرم بخاطر ناهار و اینا و رسیدگی به بچم و هم اینکه مامانم خونمون بود نشد تا ساعت ۵ونیم عصر بخابم اونموقع خابیدم شوهرمم از سرکار اومده بود خسته بود نخابیده بود بچممون تازه یکم بهترشده بود خابید،بخاطر اینکه ی مزاحم داریم درکوچمونا گاهی وقتا میزنه فرار میکنه بخاطر همون آیفونو خاموش کردم،بعد ۶مادرشوهرم اومده بودن درکوچه مانفهمیده بودیم با دخترشو نوه ش..الان آشوب و قیامت بپا کردن که چرا ما ایفونو خاموش کردیم و شما خواب پرستیت و شما بلد نیسید دوتایی از پس ی دونه بچه بربیاید مردم دوسه تا بچه دارن..شما فلانید و بیسارید منم هیچی نگفتم چون اومدم خونشون شوهرمم گفت اره تو درست میگی من حوصله بحثو ندارم کشش ندید لطفا..حالا موندم باخودم بخاطر ی آیفون دارن چیکار میکنن و درک ندارن بچه من ویروس گرفته سه شبانه روز مریض بوده تب کرده برامادر بچم سخته..واقعا از این حجم بیشعوری میمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه وقتی بچه تب داشت اومدن کمکت؟نشستن بالا سر بچه تو بخوابی؟پس حق حرف اضافه زدن رو ندارن

عوض اینکه درک کنن میان زخم میزنن بدتر که شما بلد نیسید شما نمیتونید اینو جمعش کنید

محل نده ولشون کن عقده ای ها

محل سگ گذاشتم کم محلی به سگ میکنن...فقط سپردمشون بخدا که بمنی که اینقدر دیشب زجرکشیدم و التماس خدارو کردم میگن تواینو بلد نیسی بهش برسی..امیدوارم خدا بموقع جوابشونو بده

اینا سرزده میان عمدا..همیشه کارشون اینه

خب بیشعوری از خودشونه پس حق ندارن اعتراض کنن.بعدشم مگه اونا وایسادن از بچه مراقبت کردن که الکی حرف اضافه میزنن. اه چقد حرص در بیارن

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324