2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 192 پست
چجوری مشغول کنم

بچه تو بسپر به مامانت برو سرکار و ازش طلاق بگیر دخترت که یکم بزرگتر شد با یع آدم عاقل و موجه ازدواج میکنی این مرتیکه پیر بی غیرت چی داره ، مردی که غیرت داشته باشه دو ماه زن و بچه شو ول نمیکنه بره پی عیاشی ، اینقدر مهر طلب نباش

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اینکه بخوای خودت و کنترل کنی وقتی عصبی هستی سخته اما زن باید تو خونه مایه آرامش باشهبازه تصمی ...

بنظرت برمیگرده؟ 

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
مردی ک عاشق نباشه نمیشه بزور عاشق کردیعنی دلش برا بچشم تنگ نشده بنظرم بشین عاقلانه تصمیم بگیر

به خواهرش گفته نمیرم خونه تا زنم با شکستن وپرخاشگری به خودت وبچه آسیب نزنه

بچه تو بسپر به مامانت برو سرکار و ازش طلاق بگیر دخترت که یکم بزرگتر شد با یع آدم عاقل و موجه ازدواج ...

آره واقعا

حتی خرجی هم بابام میده

بازم نگیر بزار قهرش تموم بشه وقتی هم امد اصلا برو خودت نیار انگار صبح رفته بوده در این حد نه حرفی نه ...

اون برنمیگرده قصدش جداییه

به خواهرش گفته نمیرم خونه تا زنم با شکستن وپرخاشگری به خودت وبچه آسیب نزنه

میگفتی آره جون عمه ات رفتی دوراتو بزنی 

باورم نمیشه چجوری یه آدم میتونه بچه شو هم به پای دعوای زن و شوهری نبینه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

شمارو یادمه .ب نظرم کسیکه از بچش بگذره دیگ از زنش خیلی راحت تر میگذره.اون دو ماه نیومده بچشو ببینه چند وقت دیگ صبر کن اگر دیدی حرکتی نزد اقدام کن ببخشید قضاوت نمیکنم ولی احتمالات و‌باید گفت

با کسی وارد رابطه شده.

یا میخواد تنبیه ات کنه ک ب خودت بیایی و رفتار های گذشته رو تکرار نکنی.

یا هم کلا میخواد همه چیز و تموم کنه.شما تلاشمو کردی و اون حرکتی نزد پس صبر کن...

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

خواهرش میگه اداره میمونه

همکاراش نمیگن چرا اینجا میمونی ، یعنی توادراشون یه آدم درست حسابی پیدا نمیشه واسطه شه آشتیتون بده خیلی اشتباه کردی به خونوادش زنگ زدی ، همکاراش باخانوادش بهتربودن ، چون خونوادش عین خودشن