2777
2789
عنوان

من حتی نمیدونم قبرمامانم کجاس

7394 بازدید | 135 پست

من حتی نمیدونم خودش کجاس قبرش کجاس و حسی داره بودن یه خانواده کنارهم خب این همه آدم فقط من اضافی بودم اینجوری کرد سرنوشتمو..اون دنیاازخدام نمی‌گذرم خوشبحالتون شماهادارین بدیاخوب حرف می‌زنین می‌خندین اگه مرده سرقبرش میرین ..حالم بدبود همین وعادت ندارم درداموب کسی بگم کاش ازش یه عکس داشتم کاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بهزیستی بزرگ شدی؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

خدا بهترشو بهت بده. خانواده خوبه اما باور کن سلامتی از همه چی بهتره.یه روزگاری فکر میکردم این حرف چقدر کلیشه ای هست اما الان ک سرطان رو با چشم دیدم میبینم اینکه درد و خفت نکشم از همه همه چی بهترع

لطفا لایک نکنید ممنون.
بله

عزیزم حتما دلیل منطقی داشته و گر نه به این راحتی یه مادر از بچش دل نمیکنه

چند سالته؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خدا بهترشو بهت بده. خانواده خوبه اما باور کن سلامتی از همه چی بهتره.یه روزگاری فکر میکردم این حرف چق ...

خدا بهتون سلامتی بده..نه آخه مگه من و بدی کردم گناهم چی بود اینهمه فرق عذاب ن پدر و مادر تنهایی چیمیشدمنم می بقیه پدرومادرداشتم