2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بهش خوب گفتم

82 بازدید | 14 پست

مرتیکه دوماهه منو دس انداخته حقوقمو نمیده 

لازم دارم 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی خدا از دست اینجور صاحب کارها.اگه شرایط دیگه کارت خوبه .حقوقش خوبه یکم تحمل کن شاید طرب خودش هم ...

زدم بیرون من 

خوب نگفتی  باید دنبالش رو بگیری. تو محل کار جای قهر نیست.‌ ازش بپرسین چه مشکلی داره چرا پرداخت نمیکنه. مطالبه گر باشید.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خوب نگفتی باید دنبالش رو بگیری. تو محل کار جای قهر نیست.‌ ازش بپرسین چه مشکلی داره چرا پرداخت نمیکن ...

اونجا کار نمیکنم دیگ

گفته میدم هزار بار هی میگه زحمت کشیدی چرا ندم

پس خوب کردی رفتی ولی باید حقیقتو میگرفتی بعد میرفتی دیگه سخت بتونی بگیری.بگو میرم به اداره کار شکایت ...

ازش آتو دارم اسکرین لاس هاش هست برای زنش بفرستم