2777
2789
عنوان

بنظرتون همسرم قصدش چیه

103 بازدید | 9 پست

من اصلا نمیتونم بفهممش،الان ۴ ماهه از هم جداییم من خونه پدرم و کارمونم تو دادگاهه،تو این ۴ ماه هیچ ارتباطی باهم نداشتیم حتی پیام،دو هفته پیش دوتا دادگاه پشت سر هم داشتیم،دادگاه اول خودش تنها بود منو رسوند کنار گفت چرا عکس پروفایل خودتو گذاشتی منو دیوونه می‌کنی،سر کار میری،من بمیرمم طلاقت نمی‌دم از این حرفا منم گفتم به تو ربطی نداره،فرداش دادگاه دوم وکیلش پیشش بود(خانم بود)اومد گفت بیا توافقی از هم جدا شیم منم گفتم عمرا،بعد گفت چرا بهم چسبیدی از زندگیم برو بیرون منم گفتم والا تو الان چسبیدی تو شکایت تمکین دادی منکه الان ۴ ماهه بهت یه زنگ نزدم(وکیلشو دیده بود شیر شده بود)وکیلشو به وکیلم گفته بود که موکلم قصدش طلاقه میخواد خانمشو طلاق بده وکیل منم گفته بود والا موکل منم قصدش همینه،دادگاه تموم شد بهش گفتم بده از برگه ها کپی بگیرم نداد بعدش زنگ زد بیا بگیر گفتم نمی‌خوام اومد واتساپ عکسشو فرستاد گفت بیا عزیزم برات ابلاغیه هم اومده،،،،گذشت بعد چند روز از عکسای سفرمون فرستاد که فلان جا یادته،میخوای بری شمال،فلان غذا یادته،یادته کنار دریا چی نوشتی،منم گفتم خوب یا بعد تموم شد،اونم گفت چی خوب یا بد تموم شد دیگه جوابشو ندادم

تو خونه من کارت داشتم روش اسمامونو نوشته بودم اومد برام فرستاد دور اسم خط کشید گفت کی گرفتی گفتم خیلی وقته خب که چی،گفت بیخیال هیچی بعد چند تا پیام دیگه که من جواب ندادم،امروزم استوری از خودم گذاشتم(هیچوقت اجازه نمی‌داد)اومد پیام داد همه میبینن منم گفتم با چه نسبتی این پیامو دادی بله همه میبینن دیگه جواب نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هنوز به مرحله قبول واقعیت نرسیده،فقط پیش وکیلش میره حرفای وکیل رو اجرا میکنه که یه وقت بازنده نشه،فعلا تو شوک مونده …شایدم مهریه بالا داری میخواد اینجوری مختو بزنه احساسی کنه تورو توافق کنی 

بنظرم هنوز به مرحله قبول واقعیت نرسیده،فقط پیش وکیلش میره حرفای وکیل رو اجرا میکنه که یه وقت بازنده ...

می‌دونه توافق در کار نیس کلا بخش مهریه هم خودم نمیرم فقط وکیلم می‌ره یعنی همه چی رو سپردم به اون نمی‌خوام همسرم و ببینم،دادگاه تمکین هم مجبور بودم

بنظرم هنوز به مرحله قبول واقعیت نرسیده،فقط پیش وکیلش میره حرفای وکیل رو اجرا میکنه که یه وقت بازنده ...

خودش به همه گفته طلاق میدم فلان میکنم من نمیخوام فلان بعد پیش وکیلش به جور وقتی تنهاست یه جور دیگه،اصلا نمیفهممش

می‌دونه توافق در کار نیس کلا بخش مهریه هم خودم نمیرم فقط وکیلم می‌ره یعنی همه چی رو سپردم به اون نمی ...

طبیعیه من خیلیا. رو دیدم موقع طلاق اینجوری احساسشون میزنه بالا، مهم نیست چی میگه مهم اینه که حواست باشه از روی احساسات گولت نزنه، راه خودتو برو اگه از درست بودنش مطمئنی

خودش به همه گفته طلاق میدم فلان میکنم من نمیخوام فلان بعد پیش وکیلش به جور وقتی تنهاست یه جور دیگه،ا ...

شاید میترسه اشتباه کرده باشه ضد و نقیض رفتار میکنه ، از یه طرف هم با احساساتی کردن شما میخواد هنوزم احساس قدرت کنه و تو خیال خودش فکر کنه تو توی مشتش هستی و تابع اونی ،نمیتونه قبول کنه تو دیگه به حرفش نیستی و اختیارت دست خودته