من اصلا نمیتونم بفهممش،الان ۴ ماهه از هم جداییم من خونه پدرم و کارمونم تو دادگاهه،تو این ۴ ماه هیچ ارتباطی باهم نداشتیم حتی پیام،دو هفته پیش دوتا دادگاه پشت سر هم داشتیم،دادگاه اول خودش تنها بود منو رسوند کنار گفت چرا عکس پروفایل خودتو گذاشتی منو دیوونه میکنی،سر کار میری،من بمیرمم طلاقت نمیدم از این حرفا منم گفتم به تو ربطی نداره،فرداش دادگاه دوم وکیلش پیشش بود(خانم بود)اومد گفت بیا توافقی از هم جدا شیم منم گفتم عمرا،بعد گفت چرا بهم چسبیدی از زندگیم برو بیرون منم گفتم والا تو الان چسبیدی تو شکایت تمکین دادی منکه الان ۴ ماهه بهت یه زنگ نزدم(وکیلشو دیده بود شیر شده بود)وکیلشو به وکیلم گفته بود که موکلم قصدش طلاقه میخواد خانمشو طلاق بده وکیل منم گفته بود والا موکل منم قصدش همینه،دادگاه تموم شد بهش گفتم بده از برگه ها کپی بگیرم نداد بعدش زنگ زد بیا بگیر گفتم نمیخوام اومد واتساپ عکسشو فرستاد گفت بیا عزیزم برات ابلاغیه هم اومده،،،،گذشت بعد چند روز از عکسای سفرمون فرستاد که فلان جا یادته،میخوای بری شمال،فلان غذا یادته،یادته کنار دریا چی نوشتی،منم گفتم خوب یا بعد تموم شد،اونم گفت چی خوب یا بد تموم شد دیگه جوابشو ندادم