2777
2789
دکتر امروز گفت بهم ۲۴سالمه همسرم۳۱ مشکل رو هم بالا گفتم برا پولش هم یا باید طلا بفروشم یا خونمون رو ...

بیمارستان ها ارزونتره ولی من تاحالا نرفتم نمیدونم چطوره

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر امروز گفت بهم ۲۴سالمه همسرم۳۱ مشکل رو هم بالا گفتم برا پولش هم یا باید طلا بفروشم یا خونمون رو ...

عریزم سنت کم مستقیم نرو ای وی اف اول دارو مصرف کن بعد ای یو ای بعد ای وی اف ،اگر مشهدی مرکز نوین هم اصلا نرو فقط به فکر پول کندن از مریض هستند

بیمارستان ها ارزونتره ولی من تاحالا نرفتم نمیدونم چطوره

ن منم هر دفعه میرم دکتر حدود چهار پنج میشه شما چند سالتونه و مشکلتون چی بود

من مامان میشم ☺️💪

عریزم سنت کم مستقیم نرو ای وی اف اول دارو مصرف کن بعد ای یو ای بعد ای وی اف ،اگر مشهدی مرکز نوین هم ...

ن شیرازم همش دارو مصرف می‌کنیم امروز اینقدر گریه کردم و از خدا گله کردم‌

من مامان میشم ☺️💪

حدود شصت هفتاد تومن درنظر بگیر البته همه رو یکجا نمی دی مثلا برای دارو حدود ده تومن که بیمه تکمیلی بیشترش رو می ده برای تخمک کشی حدود سی چهل تومن انتقال هم سی 

من نزدیک سی سالگی هستم مشکل از شوهرمه خودم مشکل خاصی ندارم کمی تنبلی دارم که دکتر مبگف مشکل خاصی نیس

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!