2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ ظرف شستن خیییلی بده.. گاز پاک کردن از اون بدتر

گازو من فویل کشیدم

دو ماهی یه بار فویل عوض میکنم تمیز میکنم ولی عزا میگیرم همون روز

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
یعنی تا دوماه دستمال رو فویل نمیکشی؟ مگه میشه؟

نه نمیکشم

دو نفریم خیلی کثیف نمیشه

بعضی وقتا که کثیف شه ماهی یه بار عوض میکنم

مثلا الان نیازه عوض شه ولی فویل ندارم باید برم یه جای دور جنس کلفت بخرم نتونستم برم

کنارمون نازک داره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

منم مثل تو بودم یه بار شوهرم حرف جالبی بهم زد گفت چون توی ذهنت الزام نداری به انجامش . به چشم ضرورت بهش نگاه نمیکنی . مثلا نمیگی این سهم و مسئولیت من از این زندگیه . برات مهم نیست . بعد خودشو مثال زد گفت مثلا من باید برم سر کار . صبح زود سرد زمستون یا ظهر گرم تابستون برف و بارون باشه یا خوابم بیاد یا یکم مریض باشم یا هر مشکلی باشه من توی ذهنم میدونم که باید برم سر کار چون مسئولیت من توی این زندگی کسب درامده . ولی تو با این که هیچ مدیری بالای سرت نیست هیچ الزامی در ساعت کاری نداری بازم حاضر نیستی اولویتتو کارای خونه بذاری . من واقعا با همین حرفا خیلی تغییر کردم چون حرف درستیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه نمیکشمدو نفریم خیلی کثیف نمیشهبعضی وقتا که کثیف شه ماهی یه بار عوض میکنممثلا الان نیازه عوض شه ول ...

آهان خب دو نفرید. من دوتا بچه کوچیک دارم مرتب غذا درست میکنم. شوهرمم ورزشکاره باید مرتب شام و ناهار پر و پیمون درست کنم. خیییلی کثیف میشع

من الان یک هفته ست قشنگ تمیزش نکردم گند ورش داشته

فویل باشه فرق میکنه

گاز خیلی کثیف شه دیگه پاکم نمیشه

فویلو میندازیم دور

یکمی خش میندازه رو گاز ولی من ترجیح میدم تا هی تمیز کنم گازو

آهان خب دو نفرید. من دوتا بچه کوچیک دارم مرتب غذا درست میکنم. شوهرمم ورزشکاره باید مرتب شام و ناهار ...

واسه همونه