2777
2789
عنوان

من همونیم که گفتم شوهرم با زن پسرعموش رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 52 پست
🤐علت خیانت اهمیتی داره ؟ اگه مثلا یه دلیلی بیاره بهش حق میدی که بره با هر زنی بریزه رو هم؟

ن چ ربطی داشت؟وقتی رفته سمت کسی دیگه ای یعنی اونو خواسته.

باید طلاق بگیره این خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرزگی چم چرونی بی تعهد کثافتکاری فساد دنبال حرام پریدن نجس کاری همینه علت کارش مگه خیانت و فساد علت ...

باید توضیح بده ک چرا وقتی زن داره رفته با یکی دیگه و زنش تا میتونه زجرش بده بعد ازش طلاق بگیره

یادمه تورو عزیزمچرا اقدام نکردیبرو مهریه بزار اجرا چرا مدرک جمع نکردی؟؟ گفتیم مدرک جمع کن

مدرک همون مدرک های سابقم هست ولی قصدم زندگی کردنه میددنم اگه کار به شکایت برسه شوهرم طلاقم میده

عزیزم انقدر ساده لوحانه باور نکن...کسی که خیانت کنه یعنی اصلاً به وفاداری اعتقادی نداره...مثل این می مونه بری برای یه کافر از خدا بگی همین قدر بی معنی و نامفهوم...نمی دونم تا به حال خیانتکارا رو دیدی و باهاشون برخورد داشتی یا نه اما اونا از نظرشون چیزی به اسم وفاداری معنا نداره که هیچ تازه مسخره هم می کنن وقتی میگی خیانت اشتباهه...عده ی کمی شون خیلی تک و توک پشیمون میشن اونم اگه خودشون بخوان وگرنه با محدودیت و چک کردن و ترس کسی وفادار نشده...فقط یه مدت یا بند و بساط خیانتش رو جمع می کنه و بعداً تو فرصت مناسب سمتش میره یا محتاط تر خیانت می کنه...اینا رو نگفتم بدبین بشی گفتم که هم روی خوب قضیه رو ببین که ممکنه دیگه تکرار نکنه هم روی بد قضیه رو که ممکنه تکرار کنه...برای هر دو تاش پشتوانه داشته باش که شوکه نشی.

❤️❤️ 

به خواهرشوهرت بگو تو راست می گی من واسه داداشت کم گذاشتم حالا براش جبران می کنم می رم به پسر عموتون که شوهر زنه باشه می گم زنش با شوهرم چه رابطه ای داشته تا اونم بتونه کم و کسری های زندگیشو برطرف کنه بعد داداشت رو زد آش و لاش کرد و آبروتون همه جا رفت می فهمی کی واسه کی کم گذاشته 

متاسفانه خواهرشوهرم یه چیزی گف که بیشتر ازشوهرم سرد شدم بهم گف که به زن اولشم خیانت کرد برای همین طل ...

احتمالا با همین زنه ب زن اولش خیانت کرده و از اول ازدواج هم با ایشون بوده

ب نظرم ب پسر عمو بگو وگرنه نابود میشی