2777
2789
عنوان

من همونیم که گفتم شوهرم با زن پسرعموش رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 52 پست
به خواهرشوهرت بگو تو راست می گی من واسه داداشت کم گذاشتم حالا براش جبران می کنم می رم به پسر عموتون ...

اصلا براشون مهم نیس میگن تهش زنشو طلاق میده پسرعمومون برای داداش من هیچی نمیشه فقط یک دو ماه پشت سرش حرف میزنن بعد فراموش میکنن مردم گفتم خب اگه خواست دوباره ازدواج کنه چی؟ گفت که دیگه نمی زاریم داداشم ازدواج کنه

احتمالا با همین زنه ب زن اولش خیانت کرده و از اول ازدواج هم با ایشون بودهب نظرم ب پسر عمو بگو وگرنه ...

نه با این زنه نبوده چون زن اولش خیلی سر زبون داره و اگه اون بود حتما آبروشونو میبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با این زنه نبوده چون زن اولش خیلی سر زبون داره و اگه اون بود حتما آبروشونو میبرد

خب تو چرا سر زبون نداری!؟

الان فک کردی خیلیه رفتی حساب مشترک کردی باهاش

چند وقت دیگ همونم میگیره و میشه همون آش و همون کاسه

طلبکارم میشه تازه یه داد و قالی یه تهدیدی چیزی یکم سلیطه بازی دربیار حالا طلاق نمیخای بگیری نگیر

ولی انقدرم ماست نباش لطفا

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خب مشاور میتونه کمکش کنه ما که نمیدونم قضیه در اصل بر چه مبنایی بوده بهترین راه حل مراجعه به کسیه که ...

جدی خدای نکرده همسرت با زن پسر عموش کثافتکاری کنه میبریش پیش روانشناس چرا این کارو کردی؟ 

خب تو چرا سر زبون نداری!؟الان فک کردی خیلیه رفتی حساب مشترک کردی باهاشچند وقت دیگ همونم میگیره و میش ...

از یک ماه هست اوضاع رو براش جهنم کردم همش تهدید به رفتن تهدید به اینکه آبروشو میبرم فکر کردی من آرووم بودم💔😢