2777
2789

بچه ها من متوجه شدم که سالاد بیشتر ضعف میاره و یه افکار عمومیه که میگه وقتی رژیم میگیری باید سالاد بخوری درست سالاد مقوی و خوبه ولی نه به عنوان غذای اصلی بلکه در کنار غذا، بچه ها یچیزی بخورید ته معدتونو بگیره گرسنه نشید یعنی چی یعنی برای صبحانه حتما تخم مرغ آبپز بخورید و با یه نون سبوسدار تا حسابی سیر بشید برای شام و ناهار هم تا جایی که امکان داره سینه مرغ بخورید ولی مراقب باشید زیاده روی نکنید چون همون سینه مرغ هم زیاد بخورید کالریش زیاده هر وعده یک چهارم سینه مرغ به علاوه سبزیجات و غلات بخورید تا حسابی سیر و راضی باشید و برای میان وعده هم میوه هایی رو پیدا کنید که احساس سیری زیادی بهتون میدن ولی کالری پایینی دارن مثل خربزه. امیدوارم همه مون به وزن های دلخواهمون برسیم‌

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

دقیقا

من بعد خورد سالاد کاهو و کلم همراه غذای آبپز انگاری بعد یه ساعت ضعف میکنم

ولی همون غذای آبپز بی سالاد تا ساعت ها سیر میمونم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامن بعد خورد سالاد کاهو و کلم همراه غذای آبپز انگاری بعد یه ساعت ضعف میکنمولی همون غذای آبپز بی ...

حالا یه عده میگن شام نمیخوریم عوضش سالاد میخوریم شاید یه شب دوشب مشکلی پیش نیاد ولی بعد از یه هفته آدم هر شب سالاد بخوره شبها از گرسنگی و معده درد دیگه نمیتونه بخوابه

دقیقا همینه...منم ک اسلیو کردم همینجور غذامیخورم..غذاهای پروتیین ک میخورم چندساعت سیرمیمونم ولی سالادو کربوهیدرات واین چیزا سریع باز گرسنه میشم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

اینا بستگی به طبع بدن داره .اونایی که معدشون سرده اصلا خوب نیست بشینن گوجه خیار و کاهو بخورن .

منم معده ام سرده به شدت و زود ضعف میگیرم کافیه ماست و شیر و خیار و سالاد و ..بخورم مثلا میان وعده دیگه هیچی .کل روز خراب میشه همه چی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پروتئین باید بخورین، همون تخم و مرغ و مرغ که گفتی

آره یچیزی که احساس سیری بده و تا چندین ساعت گرسنه نشی

هرکسی دل چاقیشو میدونه 

زیاد میخوری کم بخور ولی چیزیو حذف نکن 

دلیل چاقیت فست فود و هله هولس فقط همونا رو حذف کن یا کمتر بخور 

یا کم تحرکیه تحرکت زیاد کن 

هیچ وعده ای رو حذف نکن 

حتی گرسنگی زیادم چاقی میاره چون عصبیه

دقیقا همینه...منم ک اسلیو کردم همینجور غذامیخورم..غذاهای پروتیین ک میخورم چندساعت سیرمیمونم ولی سالا ...

دقیقا من سالادو که میخورم یساعت یعد جوری ضعف میگیرم که بیا و ببین

اینا بستگی به طبع بدن داره .اونایی که معدشون سرده اصلا خوب نیست بشینن گوجه خیار و کاهو بخورن .منم مع ...

نمیدونم من زیاد سر در نمیارم ولی به این موضوع پی بردم که با کاهو خوردن نمیشه وزنو آورد پایین باید پروتین بخوری 

هرکسی دل چاقیشو میدونه زیاد میخوری کم بخور ولی چیزیو حذف نکن دلیل چاقیت فست فود و هله هولس فقط همونا ...

دلیل چاقی من افسردگی و بی انگیزگی بود متوجهش شدم و دارم کنترلش میکنم خداروشکر