بچه ها من متوجه شدم که سالاد بیشتر ضعف میاره و یه افکار عمومیه که میگه وقتی رژیم میگیری باید سالاد بخوری درست سالاد مقوی و خوبه ولی نه به عنوان غذای اصلی بلکه در کنار غذا، بچه ها یچیزی بخورید ته معدتونو بگیره گرسنه نشید یعنی چی یعنی برای صبحانه حتما تخم مرغ آبپز بخورید و با یه نون سبوسدار تا حسابی سیر بشید برای شام و ناهار هم تا جایی که امکان داره سینه مرغ بخورید ولی مراقب باشید زیاده روی نکنید چون همون سینه مرغ هم زیاد بخورید کالریش زیاده هر وعده یک چهارم سینه مرغ به علاوه سبزیجات و غلات بخورید تا حسابی سیر و راضی باشید و برای میان وعده هم میوه هایی رو پیدا کنید که احساس سیری زیادی بهتون میدن ولی کالری پایینی دارن مثل خربزه. امیدوارم همه مون به وزن های دلخواهمون برسیم
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقامن بعد خورد سالاد کاهو و کلم همراه غذای آبپز انگاری بعد یه ساعت ضعف میکنمولی همون غذای آبپز بی ...
حالا یه عده میگن شام نمیخوریم عوضش سالاد میخوریم شاید یه شب دوشب مشکلی پیش نیاد ولی بعد از یه هفته آدم هر شب سالاد بخوره شبها از گرسنگی و معده درد دیگه نمیتونه بخوابه
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!