2777
2789
عنوان

امروزتون چگونه گذشت

101 بازدید | 15 پست

دیروزفرش شستیم

الان تمام رگ های بدنم گرفته نمی تونم نفس بکشم 

امروز صبح هم پسر همسایه امون  تصادف کرد فوت کرد طفلک جوان مرگ شد 

روزگار جالبی نیست از شکم درد دارم میمیرم 🥲

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل روزای دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

امروز بلخره بعد مدت ها موفق شدم کراشمو ببینم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
برای پسره دلم سوخت 💔 خدا بیامرزه کاش من میمردم ک از زندگی سیرم هیچی مث همیشه سر کار و فکر کردن بیش ...

منم همین طور بنده خدا از شمال تا خراسان با ماشین اومد هیچیش نشد صبح با موتور رفته بیرون تصادف کرده 

ما هم خونمون آپارتمان هست گریه های مادرش تا اینجا میاد

صبح شوهرم نون و آش خرید خوردیم خوب بود چون باردارم حالم بده 

ظهرم رفتیم بیرون از عصری هم که اومدیم همش دراز کشیدم 

شام میریم پیش بابام 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
صبح شوهرم نون و آش خرید خوردیم خوب بود چون باردارم حالم بده ظهرم رفتیم بیرون از عصری هم که اومدیم هم ...

نوش جونت عزیزم 😍😘

دارم پسرم رو از شیر میگیرم از ساعت ۵ ونیم صبح تا نیم ساعت پیش تو حیاط بودیم الان اومدم خونه دارم از خستگی بیهوش میشم وای خدا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دارم پسرم رو از شیر میگیرم از ساعت ۵ ونیم صبح تا نیم ساعت پیش تو حیاط بودیم الان اومدم خونه دارم از ...

ای وای از ۵ نیم صبح 😮 الهی بمیرم چقدر خسته ای