2777
2789

هیچوقت میتونید تو دعوا از عصبانیت دور از جون دور از جون آرزوی مرگ بچتونو بکنید جلوی خودش؟

بگید ایشالا مرده شور ببره دور از جون 

تا حالا اینکارو کردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه 

ولی مادرم بارها میگفت اینو 

ازشم متنفرم 

هر چقد محبت کنه کینش از دلم نمیره 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

مامان خدابیامرزم زیاد اینکار و میکرد روزی ده بار منو میغرستاد زیر هجده چرخ 🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هرررررررگززز 

هر روز بهسون میگم شما هدیه های خدایید 

خودشونم میان می گن سلام ما هدیه خداهستیم فلان کار رو برامون انجام بده !😅

یا میگن هدیه های خدا که کار نمی کنن چرا بهمون دستور می دی😂

الانم هدیه های خدا جفتشون ابله مرغون گرفتن ۱۲ و ۱۳ ساله هستن . 

من اره بعدم فوری میگم لعنت به خودم خدانکنه

منم😩خاک تو سرم

گاهی اینقدر از دست بچع وشوهر عاصی میشم میگم بمیریم باهم راحت شیم

ولی ارزو نیست که

حتی حالا دلم نیخواد خودمم بمیرم چون بچم تنها میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چطوری دلتون میاد😞

یه لحظه که عصبی میشم از دستش من بچه هام شیربه شیرن خیلی ماشالله شلوغ میکنن یعنی دهنم سرویسه دعا نمیکنم که زبونی میگم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏