2777
2789
عنوان

ماشالا بنازم🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

159 بازدید | 15 پست

🔴شاید باورتون نشه ولی مدارس دولتی امسال هیچ رتبه برتری ندادن!!

از 30 نفر برتر تجربی، ریاضی، انسانی 23 نفر از مدارس سمپاد، 4 نفر از مدارس غیرانتفاعی و تنها 3 نفر از مدارس نمونه دولتی بودن!

منی که نمونه دولتیم و دارم پاره میشم انقد درسا زیاده جای اینکه امید بگیرم بدتر بی انگیزه شدم🤡💔💔💔💔💔

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نایس

اقا دوتا تک رقمی داشتیم از منطقمون🤡💔انسانی

اونا تیزهوشان بودن

ولی معلماشون مدرسه ی ماهم درس میدن

امید داشته باشم؟ 

یادم میاد نمونه قبول شدم چه ذوقی داشتم اولا الان انگیزمم گرفته انگار نه انگار نمونه ام🤡💔💔💔 خورد تو پرم

اگه ی چیزیو با تموم وجود دوست داشته باشیتلاش میکنی و این محدودیت ها رو کنار میزاری

اینجوریام نیست ک بگی صددرصد میشه

میشه شاید بیشتر طول بکشه مثلا اگه سمپادی سال اول قبول بشه( که طبیعیه ۶ سال تست میزنه) تو سال سوم قبو ...

من اینو نمیخوام

من میخوام سال اول قبول شم

استعدادشو دارم هوششو دارم

تلاشم کمه. اونم زیاد بکنم حله. رتبه یک نمیخوام بشم. زیر 1000

امکانات و ایناهم دارم فقط چون نمونه 3 نفر رتبه برترشدن یکم حالمو گرفت. ولی قطعا افرادی ک زیر هزار شدن از مدارس نمونه زیادن نمونه ش دوازدهمیای مدرسه ما. انشاالله ک خیره🤍