2777
2789
عنوان

بدخوابی شدید بچه بیست ماهه

91 بازدید | 10 پست

خانما توروخدا ی راهکار ب من بدید. ۳ هفته بیشتره پسرم شبا هر یک ساعت یک بار بیدار میشه گریه میکنه میخوابونیمش. یک هفتش رو ک ویروس گرفته بود و به سختی خوب شد،   تااااا خود صب ک دیگع از خواب‌میخاد بیدارشه کلا  همینطوریه. دارم دیوانه میشم😭😭😭😭😭 ۲۰ ماهشه. دو تا دندون نیشش سفید شدن، یکیش درومده تازه اندازه نوک سوزن‌. یه دندون اسیابم در حال درومدنه. بخدا داغون شدیم. ینی واقعا از دندونه؟ اخه این همه مدت😩خیلی نگرانم

من 21ماه پسرم تا صبح نیم ساعت بیدار میشد یه قلوپ شیر می‌خورد میخوابید باز نیم ساعت بعد 

میگذره حتما اذیتش میکنه ،من به پسرم استامینوفن میدادم برای دندون در آوردن یکم آروم میشد، شما از دکترش سوال کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من حدود دو سال و دو سه ماهش بود که مدت طولانی اینجوری شد نصف شب سر یه ساعت مشخص بیدار میشد با چشم بسته کلیرگریه میکرد و لگد میزد بعد خود به خود خوب شد اخرم نفهمیدم از چی بود یه دکتر گفت به خاطر رشد هست 😕 

سلام بچه منم این مشکل رو داشت هزارتا دکتر بردیم فایده نداشت که نداشت 

تا اینکه ی دکتر گفت از بعد ظهر به بعد بهش پرتقال گوجه شیر پاستوریزه ماست چیزایی که معده رو تحریک میکنه اسیدشون زیاده نده من این کارو کردم و بچه م خوب شد