2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی جنگ دوازده روزه محل زندگیم خیلی خطرناک بود و دستور تخلیه دادن هرکار میکردم شوهرم پا نمیشد بریم جایی میگفت بهتر از شهادت مگه چیه..

وقتی ب بابام زنگ زدم ک بابا ب شوهرم زنگ بزن بیاییم خونتون گفت باشه گوشیو بهش بده تا خواستم گوشیو بدم روم قط کرد ..منم تو اون ۱۲روز هیچ‌جا نرفتم .انقد ک قلبم شکست .لحظه ای نیست ک بهش فکر نکنم و بغض نکنم و گریه نکنم ..بعدش شوهرم هرمز میگفت بریم بریم گفتم ن جامون خوبه..مونده بود چی بگه میگفت ن ب دیروزت ن الان .گفتم خب راس گفتم شهادت خوبه .

شاید بگید خب حتما شارژ بابات تموم شد .اما ن ..حتی پشت سرش بهمم زنگ نزد منکه اونقد پشت تلفن با ترس و استرس و صدای لرزون بهش بابا بابا میکردم  ک با شوهرم حرف بزن

بعدا علتش رو نپرسیدی؟

نه .بعد ۸ماه  ب فاصله ۱۳ساعت دوری از شهر بابام اینا آخرش هفته پیش رفتیم شهرستان و بعد دوروز برگشتیم .حتی بهم نگفت ک دخترم بیشتر بمون و همین قلب منو ب درد آورد..همیشه احساس میکنم ک دوسم نداره از بین خواهر برادرام. همیشه نگاهش بهم ی جوریه .انگار ک ی گناه بزرگ کردم .ولی بخدا همیشه دختر پاکی بودم ..الانم گریم گرفته