2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 127 پست

سلام سیمین جان، امروز حالت چطوره؟

البته من آشنا نیستم، به عنوان یه نی نی سایتی حالتو میپرسم گلم 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

سلام سیمین جان، امروز حالت چطوره؟البته من آشنا نیستم، به عنوان یه نی نی سایتی حالتو میپرسم گلم

سلام عزیزم. ممنون از بزرگواری و مهربونیت.

امشب حس میکنم یه کمی بهترم عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ممنون از بزرگواری و مهربونیت.امشب حس میکنم یه کمی بهترم عزیزم.

خداروشکر عزیزم، ان شالله همیشه سلامت باشید در کنار بچه ها و همسر

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

متشکرم. همچنین عزیزم. حال برادرتون خوبه؟ کار پیدا کردین؟

خواهش میکنم عزیزم. برادرم که همون‌طور هست، گاهی بهش سر میزنم...این سه ماهی که پدرم نیست و مسیولیتش کمی گردن من افتاده اندازه چند سال پیر شدم... نه راستش نمیتونم تمرکز روی کار پیدا کردن داشته باشم. حتی شوهرم هم بیکاره و کار مناسب براش نیست... 

خواهش میکنم عزیزم. برادرم که همون‌طور هست، گاهی بهش سر میزنم...این سه ماهی که پدرم نیست و مسیولیتش ک ...

ای داد عزیزم... چقدر ناراحت شدم. ایشالا به زودی برای هر دوتون یه شغل مناسب پیدا شه.

ای داد عزیزم... چقدر ناراحت شدم. ایشالا به زودی برای هر دوتون یه شغل مناسب پیدا شه.

ممنون گلم، شما هم در کنار خانواده ان شاالله سلامت باشین و شادی مهمون همیشه خونتون باشه

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ میخواستم راهنماییم کنید از تاپیکاتون فهمیدم انسان عاقلی هستید

سلام. ممنون عزیزم.

در چه زمینه‌ای؟

برای خودم که یادم بمونه می‌نویسم:

دیشب خواب دیدم اون قسمت پام که درد میکنه، پر زگیل‌های قرمز شده. یه چیزی مثل کلم‌بروکلی، ولی قرمز. توی خواب وقتی دیدم پام چطور شده، وحشت کردم. هنوزم یادآوریش برام وحشتناکه.

ولی دست کشیدم روش، دیدم همه‌ش ریخت. و پام شد مثل اولش.

صبح برای مادرم تعریف کردم. گفت خوب میشی پس. دیگه نگران نباش.

به امید خدا. امیدوارم این درد و رنج مثل همون برآمدگی‌های زشت از تنم بره.

واقعا همین‌طوره عزیزم. فقط سلامتی. امروز از ته دلم دعا کردم هیچ کسی این حال منو تجربه نکنه.شما خوب ش ...

چقد ناراحت شدم انشالله شماهم دیگه تجربش نکنی عزیزم بلا دور باشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
هنوز معلوم نیست عزیزم.

ببین درد ی نوع هشدار بدن هس باید جدی گرف

به پا این دکترها نشین

اگ چن وقته زیر نظرشونو و به نتیجه خاصی نرسیدی نمیخام بترسونمت ولی چون برا آشناها پیش اومده میگم بهشون بگو از ناحیه درد برات اسکن هسته ایی بنویسن

شاید بدنت سردیش شده بود 

من خرداد ماه روز قبل یکی از امتحانا بدترین درد عمرم رو تجربه کردم 

یعنی خداشاهده نمیتونستم پامو تکون بدم نمیتونستم نفس بکشم چون با نفس کشیدنم بدنم تیر می‌کشید 

انقد نذر و نیاز کردم ک خوب شم برم امتحان بدم 

مامانم شاخه نبات و گل محمدی... اینا آورد با چای داغ ی ساعت خوابیدم خوب شدم 

شبش کلی آلوچه خورده بودم گفتیم شاید ب خاطر سردی اونه

شاید بدنت سردیش شده بود من خرداد ماه روز قبل یکی از امتحانا بدترین درد عمرم رو تجربه کردم یعنی خداشا ...

ای کاش به این دلیل بود.

خدا رو شکر عزیزم که خوب شدی.