2777
2789
عنوان

همسر بد اخلاق

119 بازدید | 11 پست

من یک ساله عروسی کردم دو سالم عقد بودم همسرمو خیلی دوست داشتم اونم بهم خیلی ابراز علاقه میکرد که بهش دلبسته شدم ولی همیشه هر چند وقت یکبار بحث راه مینداخت حرفهای الکی اعصاب خورد کن و دعوا منم آدم ارومی هستم خیلی بهم میریختم 

الان حس میکنم علاقم بهش کم شده انگیزم به زندگی کم شده چون با خودم فکر میکنم این آدم بد اخلاقه یه روز یکاری می‌کنه که زندگیمون دیگ از هم می‌پاشه تو این سه سال هم سه بار پیش اومده اسم طلاق ببره با خودم میگم دفعه بعد که اسم ببره دیگ کنار نمیام و جدا میشم 

ولی از اون طرف دوست داشتنه هنوز هست بهش وابسته ام واسه همین بلاتکلیفم نمی‌دونم تا کی میتونم باهاش زندگی کنم واسه همین نمی‌ذارم بچه دار بشم چون نمی‌دونم تهش چی میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکساله..باردارم🥲🥲کاش دعوا نباشه کاش یکم درک میداشتن ، حوصله طلاقو ندارم

همش به اطرافیا نگاه میکنم حس میکنم چقدر خوشبختن حداقل شوهرشون رو موضوع های الکی دعوا نمیکنن 

پدر شوهرمم از نظر اخلاقی خوب نیست این نارضایتی مادرشوهرمو که میبینم میترسم ۵۰ سالگی منم این شکلی باشه زندگی با یه مرد بد عنق.

حس میکنم تو با خودت گفتی با هر شرایطی کنار میای و میخوای زندگی کنی که گذاشتی باردار بشی. 

چون منم قبلا میگفتم اشکال نداره تحمل میکنم ولی الان دیگ تحمل ندارم

همش به اطرافیا نگاه میکنم حس میکنم چقدر خوشبختن حداقل شوهرشون رو موضوع های الکی دعوا نمیکنن پدر شوهر ...

اره منم همین فکر رو دارم دائم ولی اشتباهه میدونی چرا؟ ماظاهر رابطه های بقیه رو میبینیم که قشنگه..توی خونه و زندگیشون نیستیم که عمق اخلاقاشونو ببنیم 

ولی اره هستن مردایی که خوش اخلاق و بامحبتن

من اره چوت دوسش دارم همش میگم عوض میشه، درست میشه، من کاری میکنم که تغییر کنه فلان ولی الان خسته شدم دعواهامون بیشتر شده

باز از یه طرف میگم خداروشکر اهل خلاف و دختر و اینجور چیزا نیست ، این مشکلات جزئیه و حل شدنیه..باید با یه مشاور حرف بزنم، بیشتر رو خودم تمرکز کنم ببینم میتونم کمی تغییر ایجاد کنم..زندگی بعد طلاق هم ترسناکه ..ادمو با چشم دیگه ای نگاه میکنن

دقیقا برای منم همینه

با مشاور خوب صحبت کن..یه سری راه هارو امتحان کن..طلاق واقعا سخته، تا بشه باید درستش کرد

با پدرشوهرت کاری نداشته باش، اونا نسل قدیمن، عوض بشو نبودن

جوان های امروزی فرق دارن، باید جوری بهشون محبت کنیم و رفتار های مناسب انجام بدیم اصلا راهی نباشه واسه بداخلاقی کردنشون

با مشاور خوب صحبت کن..یه سری راه هارو امتحان کن..طلاق واقعا سخته، تا بشه باید درستش کردبا پدرشوهرت ک ...

ممنون عزیزم نظرت امیدوارم کرد خودم منفی بافم همش با خودم میگفتم مثل باباش میشه بدبخت میشم 

ممنون عزیزم نظرت امیدوارم کرد خودم منفی بافم همش با خودم میگفتم مثل باباش میشه بدبخت میشم

قربونت عزیزم ..نه فعلا اول زندگیته واسش تلاش کن حیفه، بعد طلاق کلی حرف میشنوی باید کار کنی ، دیگه شوهری که دلت بخواد نمیاد ، به چشم دیگه ای نگات میکنن

الان که مثل قدیم نیست ، زن ها میتونن خیلی چیزا رو تغییر بدن البته با راه درست و ملایمت ولی زمان بره..زندگی ارزششو داره