2777
2789

من هر سری یه جام یکم درد میگیره درجا حس میکنم بیماری بد دارم اون سری کلیه هام درد میکرد سونوی شکم و لگن دادم کامل همه چیم اوکی بود ۹ ماه پیش یه توده اندازه نخود تو زیر بغلم حس کردم رفتم سونو گفت بخاطر کیست سینه اس و هر ۶ ماه چک کن من مدام سینمو چک میکردم اخر یه چیزی پیدا کردم از توش و سونو دادم و به جراح عمومی نشون دادم گفت این غدد شیریه این ماه پیش دوباره سونو دادم گفت چیزی نیست لنف نود ری اکتیو داری و کیست سینه هات تقریبا تغییری نکرده نسبت به ۶ ماه پیش الانم از بس زیر بغلمو دستکاری کردم که توش دوباره یه چیزی در اوردم حس میکنم غده س و فشارش ک میدم دور انگشتم میچرخه فقطم با دست چپم زیر بغل چپمو لمس میکنم حسش میکنم و وقتی با دست راست همونجا رو دست میزنم انگار یه عضله س ک سفته نمیدونم غدد لنفاویه یا نه  اما این استرسمو زیاد کرده دارم میمیرم از استرس دکتر هم چون گفت سمت چپم کیست بیشتری دارم همش درگیر سمت چپم و دستکاریش میکنم تقریبا هیچوقت ارامش ندارم و همش تو استرسم😭حتی جراح عمومی هم بهم گفت انگار توهم میزنی

بس دستکاری کردم زیر بغل چپمو و سینه چپم تیر میکشه دیگه دارم دیوونه میشم

از زندگی افتادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بهت بگم هی میری پول میدی عکس از سینه میگیری همین عکس گرفتن کلی اشعه داره که احتمال سرطان رو بالا می‌بره من یه کیست اندازه نخود زیر سینم در اومد حدس زدم از مصرف زیاد رازیانه باشه نخوردم رفع شد

درضمن بدن سیستم ایمنی خوبی داره اینقدر الکی بدنت رو دست کم نگیر یبار دوبار ازمایش دادی هیچیت نبود لااقل به بدنت اعتماد کن اگر قرار بود چیزی بشه میشد طرز فکرت رو درست کنی دیگه مشکلی نمیمونه

وااای منم همینم همش فکر میکنم مریضی بد میگیرم کوچکترین دردی میگیره عضوی از بدنم ذهنم جای بدی میره وا ...

اقا یکبار دوبار ازمایش دادین چیزی نبود دیگه بیخیال بگیرین سیستم ایمنی بدنتان خوب عمل می‌کنه اگر مشکلی باشه تو این چک کردند نشون میداد

سینه تیر می‌کشه یسوال ازت بپرسم دوره pms یا پریودی الان؟ تیر کشیدن سینت اینه یا شاید سوتینت محکم می‌ ...

نه ولی تو دوره پی ام اس سینم حساس میشه به لمس و بعدش خوب میشه الان پریودم تموم شده و میدونم چون از بس دستکاریش کردم اینطوریه

نه ولی تو دوره پی ام اس سینم حساس میشه به لمس و بعدش خوب میشه الان پریودم تموم شده و میدونم چون از ب ...

بهدا بخودت سخت گرفتی به هر فکری زیاد فکر کنی روش وسواس میگیری منم رو بیماری خاصی وسواس داشتم اما سعی کردم دیگه بهش اهمیت ندم که دوباره روش وسواس نشم