2777
2789
عنوان

خود بیمار پنداری دیوونم کرده توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 50 پست
چون میخواد مطمعن بشه اگر یک درصد احتمال داره سرطانیه مطمعن بشه برای احتیاط اینو گفته خب شما برا بار ...

برا بار دومش سونو نگرفتم

اولین بار دوماه پیش سونو دادم نوشته بود کمپلکس خوش خیم اما چون اسم کمپلکس اومد ترسیدم دوباره ماه بعدش سونو دادم نوشت ممکن است در زمینه کیست کمپلیکه باشد شاید هم نباشد اما خوش خیمه 

گفت ولی ۶ ماه دیگه باز یه سونو بدی بد نیست

رو یه بیماری حساس بودم کلی بابام باهام صحبت کرد با سند و مدرک هزار بار باهام حرف زد تا قانع شدم بخاط ...

میشه بیشتر صحبت کنیم؟ حس میکنم شما به من امید میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا سونوگراف گفت ۶ ماه دیگه باز سونو بده ولی پزشک جراح عمومیم گفت برو تا یکسال دیگم نیا اول برو ت ...

خودش داره میگه هیچیت نیس و اینم بهت بگم حتی اگه بیمار نباشی الان به همه میگن هر سال یا دوسالی یکبار چکاب بدن این برای منبع درامدشونه تا حالا فکر نکردی چطور پزشکان بیزنس خودشون رو دارن؟

شماهم اینطوری؟ دارو مصرف کردی؟

بله من هم اینطوریم یه آزمایش ساده می دم فکر می کنم هزار مریضی دارم می خوام برم دکتر دارو‌مصرف کنم ،اگر خدایی نکرده چیزی باشه به شما نمیگه شش ماه دیگه بیا ،دیده خیلی وسواسی گفت چک کن ،دکترا چیز مشکوک ببینن هزارمدل سونو وعکس میدن 

عزیز گفت خوش خیم دیگه از این واضح تر

نگفت خوش خیم قطعی اخه فقط توی برگه سونو بایراد ۳ داد ک میشه احتمال زیاد خوش خیم بیش از ۹۸ درصد

یعنی از هر ۱۰۰ زن ۲ نفرشون که این شرایط رو دارن ممکنه بیماریشون بدخیم بشه من هی به همون دو درصد فکر میکنم