2777
2789

من این خواب و دیدم تو مجردی ازدواج کردم

تو متاهلی دیدم باردار شدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواجت نزدیکه😍🥺

نه ببین فعکررر نکنم🥲😂 صورت بچم عرق کرده و بود و با دیدن اینکه میخام بهش شیر بدم لبخند می‌زد.وقتی بیدار شدم هنوز سینه ام درد میکرد🙂🥲

نمیدونم من متاهل بودم بچه هم داشتم و خواب دیدم یه بچه مادرش گم شده دادن من شیرش بدم تا مادرش پیدا ش ...

شاید تعبیر شده و اطلاعی ندارید.😁مثلا رزق و روزی بوده.یا خیرخواهی شما برای کس دیگه ای.

بسلامتی عزیزم.چه مدت بعدش ازدواج کردی؟

تو همون سال عقد کردم ولی دقیق یادم نیس چندماه بعد 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

شاید تعبیر شده و اطلاعی ندارید.😁مثلا رزق و روزی بوده.یا خیرخواهی شما برای کس دیگه ای.

نمیدونم  ولی حس خیلی خوبی بود

من دوتا پسرردارم و عاشق دخترم  و اون بچه دختر بود

الیته سالهاست سال قبل خواب دیدم

نمیدونم ولی حس خیلی خوبی بودمن دوتا پسرردارم و عاشق دخترم و اون بچه دختر بودالیته سالهاست سال قبل ...

یجا نوشته بود شیردادن به دختر تعبیر بهتری داره 🥲

واقعا؟ دیدی و ازدواج کردی؟🥲😂اگ اره خوابت چجوری بوده و چه مدت بعدش

اره ،حدودا پنج شیش ماه بعدش هیچی خواب دیدم ی دخملی دارم گریه میکرد برداشتم بهش شیردادم اروم شد😢 ابجیمم همینجورخوابیو برامن دیده بود

❤ متاهل❤