2777
2789
عنوان

چرا حال هم و ميگيرين😬🤔

72 بازدید | 9 پست

يكي تاپيك زد شوهرش بهش خيانت كرده يكي نوشته مگه دوست نداشت پس چرا اينكارو كرد اين حرفارو چرا ميزنين من خودم و ميذارم جاي اون طرف با اين حرفا حالم خيلي بدتر ميشه ،،مرد جماعت هم كه ذات ندارن ٩٠ درصد خيانت كار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا یه چیزی میگن که بگن وجود داریم لال نیستیم

من بدتر از اینا از اونا لجم میگیره طرف میاد درد دل

بهش میگن تقصیر شوهرته شوهرت لاشیه شوهرت بهت تعهد نداشته اون زن ج...رو نفرین نکن

انگار استارتر نمیدونه شوهرش خرابه

این مدافعای جیندرلاها بیشتر رو مخمن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

هوش ۹۰درصدکاربرای اینجازیر۵هست یه تاپیک چالشی بزنی متوجه میشی چی میگم

اون مرداگه دوسش داشت که خیانت نمیکردالبته بعضیاکلاذاتشون خیانتکاره ربطی به چیزدیگه نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اين حرفا بيشتر حال طرف و ميگيره

مثلا میخوان بگن ما خیلی خوبیم .

این وضعیت تو تاپیک هایی که دخترا پارتنر داشتن و حالا ناخواسته کاری رو انجام دادن که دوست نداشتن هم به چشم میخوره.

همچین میریزن رو سرش که آره تو خودت رابطه عاطفی با غریبه رو شروع کردی.

خب حالا بنده خدا فهمیده اشتباه کرده ، راهکار بده به جای دعوا کردن😐

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

مثلا میخوان بگن ما خیلی خوبیم .این وضعیت تو تاپیک هایی که دخترا پارتنر داشتن و حالا ناخواسته کاری رو ...

اخ دقيقا اينم هست والا تو واقعيت ٩٩ درصد دوست پسر دارن رابطه هم دارن اينجا همه ميگن نههه رابطه چيه دوست پسره چيه

اخ دقيقا اينم هست والا تو واقعيت ٩٩ درصد دوست پسر دارن رابطه هم دارن اينجا همه ميگن نههه رابطه چيه د ...

به قرآن مریم مقدس میشن اینجا.

حالا بنده خدا تینیجره، خطا کرده ، اشتباه کرده ، کمکش کن به جای توپیدن بهش

میان میگن نهههههه خودت خواستی ، خربزه خوردی پای لرزش بشین.

همچین میان به بنده خدا احساس گناه میدن آدم پراش می ریزه

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶