2777
2789
عنوان

بنظرتون از مزون لباس عروسم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 50 پست
بیخیالاول اینکه شکایتت به جایی نمیرسهبعدم شما باید قبل مراسم پرو میکردین

من پرو کردم سایز گیری کردن گفتن شب قبل مراسم بیا بگیر

و اونموقع هرچقدر اصرار کردم گفتن یبار پرو کردی دیگه لازم نیست همونه 

ژپون هم گفتن فردا مسئولمون میاد ارایشگاه بهت تحویل میده 

هیی من هیجا شانس ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر همون فیلمتو نشونشون بده و بگو که چقدر اذیت شدی ، اگه پررویی کردن شکایت کن

اها باشه 

ولی مطمعن باشید از چیزی که فکر میکنید خیلیی داغون تره 

لباس عربی پرر 

با ژپون کوتاه که از وسط دامن فنراش مشخص باشه و پایین دامن دیگه ژپون نداشته باشه و بدون فنر باشه چی میشه

من پرو کردم سایز گیری کردن گفتن شب قبل مراسم بیا بگیرو اونموقع هرچقدر اصرار کردم گفتن یبار پرو کردی ...

پس واقعا حق با شماست

فردا برو مزون داد بیداد کن بگو یا خسارت میدی یاشکایت میکنم ابروتو میبرم

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

عزیزم🥲آره حتما شکایت کن حداقل بترسن دفعه بعد عروسی یکی دیگه رو گند نزن با این گرونی یه جون این همه ...

وای یادم میاد چقدر گشتم 

چقدر توی سرما این مزون به اون مزون پولشو چقدر سخت جور کردیم ....هی

وای یادم میاد چقدر گشتم چقدر توی سرما این مزون به اون مزون پولشو چقدر سخت جور کردیم ....هی

بیخیال گذشت دیگه عصاب خودت خورد نکن کاری از دستت بر نمیاد جز اینکه حال خودتو بدتر کنی 

بیخیال گذشت دیگه عصاب خودت خورد نکن کاری از دستت بر نمیاد جز اینکه حال خودتو بدتر کنی

حسرتش به دلم موند هرموقع لباس عروسای اینستگرام میبینم از ته دلم آه میکشم از بچگی عاشق لباس عروس پوشیدن بودم 

اها باشه ولی مطمعن باشید از چیزی که فکر میکنید خیلیی داغون تره لباس عربی پرر با ژپون کوتاه که از وسط ...

میفهمم ، خیلیا اصلا کارشون درست انجام نمیدن و پول و انتخاب دیگران اصلا براشون مهم نیست ، من خودم تا جاییکه بتونم بشون اعتراض میکنم و یه جاهایی هم اصلا کوتاه نمیام ، پیش خودم میگم آقا برای نفر بعد احساس مسولیت کنن و براشون اهمیت داشته باشه 

حسرتش به دلم موند هرموقع لباس عروسای اینستگرام میبینم از ته دلم آه میکشم از بچگی عاشق لباس عروس پوشی ...

میفهمم چی میگی🥲♥️

از بالا تنه اینا اوکی بود؟ شاید خودت خیلی حساس شدی 

میفهمم ، خیلیا اصلا کارشون درست انجام نمیدن و پول و انتخاب دیگران اصلا براشون مهم نیست ، من خودم تا ...

دقیقا

خوب کاری میکنی من خیلی سادگی کردم 

روز بعد رفتم موقع تحویل لباس بهشون گفتم رئیسش با پررویی تمام گفت لباست خیلی قشنگ بوده بدون ژپون میپوشیدی 

من ساده نگفتم یادتون رفته میگفتم من عاشق پف لباس عروسم پف دار ترینو بدید 

این دفعه دیگه سکوت نمیکنم ....