2777
2789

رفته بودم برای پیگیری ثبت نامم واسه طرح میزبان(فرزند آوری)

یهو یه خانومی اومد به شدت ارایش کرده بود گونه تزریق کرده بود ناخناش کاشت بود

اومد گیر داد به مسوول بهزیستی که بزار من بچمو ببینم مادرم بیقراری پسرمو میکنه 

اونم گفت مگه خودت کتبا ننوشتی که بچه رو نمیخوام

گفت آره ولی من اوردم گذاشتم بعدا هم میام میبرمش دیگه الانم مامانم میخواد بره روستا گریه میکنه میگه باید بچه رو ببینم

ادامشو مینویسم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

یکی لایک لطفا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خلاصه کلی خواهش تمنا اصرار

اونم گفت من اجازه نمیدم

مگه اینجا مهدکودکه بچه رو اوردی گذاشتی رفتی میگی هروقت خواستم میام میبرمش.

من اجازه نمیدم بچه رو ببینی.اون کلی گریه کرده طول کشیده عادت کنه بازم میخوای تور ببینه و هوایی بشه.

اون مگه به خواست خودش به دنیا اومده که اینکارو باهاش کردی.

گفت پول ندارم میرم خونه های مردم کار میکنم پرستاری میکنم خانم مسوولم گفت دروغ نگو پول نداری چرا گونه کاشتی چرا ناخن کاشتی

باورتون نمیشه میخندید میگفت من از اولم گونه داشتم دیگه

خلاصه کلی اصرار کرد بحث کرد خواهش کرد

اینام بهش گفتن حق نداری ببینیش کیس مناسبم پیدا بشه میدیم میره بچه رو اونم میگفت نه من ازتون شکایت میکنم.

اخرشم رفتنی میگفت شمارمو بنویسین اگه کسی کمکی چیزی کرد بهم پول بدین.

بعد اینکه رفت خانومه بهم گفت این بچه چهارمشه میزاره بهزیستی 

هنگ کردمممم