2777
2789
عنوان

برای شما چجوریه⁉️

108 بازدید | 13 پست

کاش یکی باشه موقع پریودی بیاد ماساژت بده. خوراکی بگیره. بیرون ببرتت. باهات خوب باشه. بخندونتت. 

هستااااا ولی کنارم نیست

شما چیی؟ شوهرتون یا حالا پارتنرتون وقتی تو این حالید چیکارا براتون میکنن؟

. کاربری دست دونفره.

نیست همون بهتر که نیست تو این دوران حوصله خودمم ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میخوام اون تایم هیچکس نه نزدیکم شه نه باهام حرف بزنه🤌🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

باشه بهتره هاا😅

نه این دوران سگم نباشه بهتره😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم. من یکی امروز خیلی درد کشیدم دوست داشتم باشه کنارم

🥲

ببین بستگی داره بعضی وقتا آدم دوست داره یکیو محکم بغل بگیره خوب من خرسمو بغل میگیرم در این حد

اخه کی بدش میاد یکی باشه که تمام محبت و توجه‌ش روصرفت کنه

. کاربری دست دونفره.