2777
2789
عنوان

پسرم شیر نمیخوره

53 بازدید | 7 پست

رفلاکس پنهان داره سه ماهشع ودکتر شیرخشک ar داده قبلا شیر خودمم میدادم ولی چون خیلی بدتر میشد قطعش کردم بهتره کمتر اذیت میشه ولی اصلا الان شیر خشک نمیخوره یعنی شده چهار پنج ساعت شیر نخوره گرسنه اش نمیشه انگار شیر حل میکنم میدم نمیخوره می‌خنده بازی می‌کنه چشه وزنشم داره میاد پایین

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

بیشتر بچه ها که رفلکس پنهان دارن از این مشکلات هم دارن 

سعی کن حتما آروغ بچه رو بگیری 

حتما در سطح شیبدار بخوابونی یعنی سرش بالاتر باشه 

بلافاصله بعد شیر دراز نکشه یکم بغلش کن 

یه مدت مدارا کن درست میشه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

معمولا توی این بچه ها غذای کمکی رو زودتر شروع میکنن که اکثرا بعد غذا بهتر میشن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا توی این بچه ها غذای کمکی رو زودتر شروع میکنن که اکثرا بعد غذا بهتر میشن

آها خیلی ممنونم از راهنماییتون

والا تا جایی که میدونم بچه هایی که اذیتن شیر خشک کامفورت میخورن اونایی که اوکی اند ar. دکترش بر عکس ...

این شیر خشکی که میگیدخوبه میخام شیر بچمو عوض کنم میگم شاید طعمشو دوس ندارع

دختر منم اینطور بود ریفلاکس پنهان و حنجره اینا احتمالا نرم هست و عضلات گلو و حنجره شل. بزرگ بشن اون عضلات دریچه معده و حنجره هم قویتر میشه خوب میشن دختر من از دوماهگی اینجور بود تا یکسالگی من هر دو الی سه ساعت در طول روز میخوابوندم و در خواب با مصیبت فراوان در حالت خماری اولیه بهش شیر میدادم صدای سشوار رو هم روشن میکردم تا سکوت مطلق نباشه چون با کوچکترین صدا بلند میشد و دیگه شیشعچه شیر رو نمیگرفت. به خدا نزدیک ۷-۸ مدل شیشه شیر و شیر خشک هم امتحان کردم نخورد. یا در حالت بیداری به قاشق یا قطره چکان سه میلی یا پنج میلی بهش شیر بده موقع دادن شیر هم حواسش رو با یه چیزی پرت کن. اینا باید از ۴.۵ ماهگی غذا رو شروع کنند چون وزرن نمیگیرن. بعدش هم نباید پرخوری کنند. و بعد غذا در سطح شیب دار بخوابن. کناره هاش هم بالش بزار به صورت برنگرده