2777
2789

دختر خالمو میگم خیعیلی خوشگله 😍 ولی نمیدونم این شانس چیه که ما نداریم دوقلوهای ها دختره برادرم شبیه دخترای اون یکی خالم شدن 😑 خوده دختر خالم پسرش شبیه یه خاله ی دیگم شده 😑 این وسط فقط شوهرش سود کرد من به شوهرش حسودیم میشه بخاطره داشتن همچین زنه زیبایی 😒 . وای دعا کنید تو این بر هم درهمی پسرای منم شبیه این دختر خالم بشن البته قدشون بلند باشه😂 . خعیلی خوشگله از نظره من اون زیباترین زنه دنیاست 😍

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

من بودم به دخترخالم حسودی میشد خیلی خوبه که باهاش اوکی هستی موفق باشی عزیزم😘

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قد بلند معیار زیبایی؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من بودم به دخترخالم حسودی میشد خیلی خوبه که باهاش اوکی هستی موفق باشی عزیزم😘

چرا بهش حسودی کنم اونکه شب روز این زیبایی رو میبینه شوهرشه 

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

منم یه دخترخاله دارم فوق العاده خوشگله ولی جدا شده و کلی سختی کشیده تو زندگیش بخت ادم باید قشنگ باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
چرا بهش حسودی کنم اونکه شب روز این زیبایی رو میبینه شوهرشه

آخه بعضیا حسودی میکنن به چهره ی بقیه ولی شما خیلی خوبی که دوست دارید دخترخالتونو😍بله درسته

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

فيلم تركي شد🦦

🤣🤣