من بعد از ازدواج فهمیدم شوهرم با یه نفر رابطه داشته ج ن س ی ازدواج مون سنتی بود وقتی که فهمیدم نمیدونم اون لحظه فقط میخواستم بمیرم رفتم حموم تیغ برداشتم رگ دستمو عمیق بوریدم که چی اشتباهی کردم الان دستم خیلی ناتوان شده یک کیلوه بار نمیتونم تو دستم بگیرم دیگ ازون موضوع شیش سال میگذره اما یادم نمیره اون شب تلخ
سنتی هم باشه یا باید قبل ازدواج میپرسیدی یا باید کلا کنکاش نمیکروی این چه وضعیه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
زنه به پیج قبلی شوهرم پیام داد منم یواشکی بدون اینکه شوهرم شک کنه امارشو دارودم متوجه شدم متاهله حسابی ترسوندمش و به شوهرم نگفتم تا بعد مدتها البته زنه پاپی شوهرم بود و شوهرم محل نمیداد بعدش مدتی حالم بعد بود و کاری کردم ک شوهرم اینستاش رو پاکید